perjantai 19. kesäkuuta 2015

On ilmoja pidellyt!

Saatiin kaverin kanssa idea, että Somerniemen juhannustorihan se on sitten koettava myyjän ominaisuudessa. Perinteisen lauantaitorin sijaan tämä olikin iltapäivätori torstaina klo 14-19. Pakattiin tavarat vähän ennen kuutta ja siihen mennessä sade ei ollut tauonnut kertaakaan. Ihmiset kiirehtivät sateenvarjoineen ostamaan etukäteen suunnittelemansa vihannekset ja marssivat takaisin autoihinsa. Kovin rahakas reissu tämä siis ei meille ollut, mutta saatiinpa sentään kotiintuomisiksi kunnon metrilakua! Ja paluumatkalla nähtiin pellolla kattohaikara! :) Se on aika vekkulinnäköinen otus!

Juhannuksen vietän kotikotona koiravahtina. Ei kovin riehakasta, mutta ihan mukavaa ja rentoa. Sisko oli seurana eilen illalla, juteltiin puolilleöin ja naureskeltiin jotakin uutta reality-ohjelmaa, olikohan nimeltään Älyttömät äidit. Kaipaan jo kovasti ompeluhommiin omaan kotiin. Kirppikseltä löytyi pari ihanaa kangasta taas ja ne pitäisi äkkiä päästä muuttamaan mekoiksi tai muuksi.Ja hei muutakin huisia on tapahtunut -oon ollut ekaa kertaa ikinä asuntoesittelyssä. Ja siis ihan omistusasunnon! Ei se ihan niin uskomaton lukaali ollut kuin esittelykuvista olisi voinut päätellä. Ei tullut kauppoja vielä. Mutta taas yhtä kokemusta rikkaampi ja oikeastaan tuo asuntojen kiertely voi muodostua aika kivaksi harrastukseksi! Jännittäviä aikoja siis luvassa. Täytyykin mennä tästä Etuoveen tsekkailemaan tarjontaa, mitä on parin päivän aikana tullut.. :)

Hyvää juhannusta, säästä riippumatta!

2 kommenttia:

  1. Onnea asunnon etsintään! Se on mukavaa puuhaa ja aina oppii uutta niistäkin jutuista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. :) On kyllä mukavaa ja mä melkein jo luulen löytäneeni sen mitä etsin. Nyt kyse onkin enää "vain" rahasta.. Eiku ompelukone laulamaan ja haaremihousuja myyntiin..

      Poista