lauantai 4. heinäkuuta 2015

Varaston tyhjennystä

Tai ehkä uusimista paremminkin. Haaremihousut on nyt uusin innostuksen kohteeni. Ai että niiden tekeminen on mukavaa. Mukava tarkoittaa tässä tapauksessa nopeaa. Noin puolessa tunnissa syntyy housut ja kangaspinot pienenee. Onpahan sitten vähän lisätilaa, minne asetella uusia aarteita. Kohta viikko kun olen päässyt viimeksi suosikkikirpparille ja jo alkaa kova hinku olla sinne. Jännä juttu, miten sitä kirppareistakin tulee niin koukuttava harrastus että tuo viikkokin erossa tuntuu jo aivan liian pitkältä ajalta. No, maanantaina aamuna olen valmis löytöihin. :)

Näitä myymällä Facebookin kautta olen koittanut vauhdilla saada kokoon asuntorahoja. Kävin katsomassa yhtä aika mieluistaa rivitaloasuntoa, jossa olisi tilaa myös ompeluhuoneelle. :) Siisti, mahdollisuuksia täynnä oleva pikkupiha, 80-90-lukuinen keittiö, hiljattain uusittu kylpyhuone ja sauna. Aikast unelmakämppä olisi se. Neuvottelut on hyvässä vauhdissa pankin kanssa. Paljon mielenkiintoisempaa olisi kyllä valita sisustuselementtejä kuin puhua rahasta. Korot ja muu tuntuu pakkopullalta tässä asian etenemisessä. :D No, lähipäivinä tai -viikkoina selviää, voinko tarjota asunnosta jotakin ja hyväksyykö myyvä taho sitä lainkaan. Jos hyvin käy, kirppisaarteiden sijaan blogi saattaa saada hieman kotinostetta. :)6 kommenttia:

 1. Onpas kivoja pöksyjä, tuollaiset olis hyvät omassakin duunissa tai ihan vaan pihamaan melskeissä..osaisinkohan tehdä..?
  Mutta ihan hirveen paljon onnea nyt tulevalle asuntokaupalle - toivon sydämestäni, että saat asunnon itsellesi sopivaan hintaan ja pääset lähemmäksi omaa unelmaasi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä niin idioottivarmat että uskoisin kenen tahansa onnistuvan! :D Ja siis itse en totisesti ole mikään ompelun kuningatar. Ratkoja on tullut tutuksi kerran jos toisenkin.
   Huomenna soittavat pankista, joten jännitystä riittää. :)

   Poista
 2. Täälläkin on hirveä asuntokuume. Tosin meillä olisi lainan kysymisen lisäksi myös entisen myynti edessä eikä taideta ihan vielä jaksaa alkaa siihen. Tosin mä rakastan meidän kotia, mutta on se vähän pieni eikä se ole omakotitalo :D

  Housut on hienoja, heti tuli sellainen olo, että pitää tehdä itselle kans tuollaiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasta kodista ei onneksi ole niin kiire poiskaan. :) Mä tässä päivänä eräänä laskin paljonko olen vuokraa maksellut eri asunnoissa yhteensä ja luku oli kyllä sellainen että sai omistusasunnon etsintä vauhtia! Mä luulen että talo- / asuntohommat on vähän sellasia ikuisuusprojekteja. Jos ei haikaile lisää neliöitä niin AINA on jotain mitä tahtoisi laittaa vähän eri tavalla tai uusiksi.

   Suosittelen housujen tekoa! Se on mukavaa puuhaa ja onnistumistakuu on aika suuri. ;)

   Poista
 3. Aika hauskat housut :D Tuollaiset voisi olla kivat kotipöksyinä!

  Muistan kans kun käytiin pankin kanssa lainaneuvotteluita silloin joskus, niin korkoja/raha-asioita enemmän mulla oli vaan mielessä tulevan kodin remppa ja sisustus :D Mutta onnea asuntokauppoihin, toivottavasti lykästää ja pääset piakkoin unelmiesi kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttelin tänään pankin sedän kanssa melkein tunnin. Ehkä sen just kestää jos palkkana on kiva asunto. :D Ja onneksi niiden on pakko vähän puhuakin "naisten kieltä" eli vääntää rautalangasta jokaikinen asia ettei tuu väärinkäsityksiä. Lainapäätös on tulossa, sitten vaan koukut veteen jos tarjous hyväksytään. Hih!

   Poista