perjantai 14. maaliskuuta 2014

Keittiön kippoja

Hamsterin tunnustuksia aiheesta purkit. Miten paljon voi ihminen tarvita purkkeja..? Teerasioita löytyi kirppareilta sopuhinnoilla vaikka vain yhteen noista olen laittanut teepusseja. Ja siis eihän teerasioissa voi säilyttää muuta kuin teetä.


Nämäkin kaksi kaunokaista ovat vailla sisältöä vaan kun halvalla sai ja nättiä on!


Lisää tyhjiä purkkeja. Peltipurkissa tuli viikko sitten kahvipaketti. Nätti on kyllä tuo purkki! Lasipurkissa puolestaan tuli joululahjana tuikkuja. Tuikut on poltettu ja nätti purkki tallella. :)


Tässä kaunokaisessa sitten nykyisin on tuikut. Tämä onkin kulkenu mukana jo kohta 10v. Lahjaksi saatu ystävältä. Sillon tässä taisi olla nauhapastaa jos oikein muistan.


En missään nimessä TARTTIS kahta pikkunekkaa, mutkun taas on niin nättiä että en mä voi kummastakaan luopua myöskään. Kellogg´s Vintagekupit on kivoja. Sain kuppeja ja murokulhoja paikallisen vaihtoringin kautta.


Tiimarissa myytiin aikoinaan tuollasia pieniä lasipulloja. Keittiötölkki taas on kotinurkilta muistaakseni ja siinä on ollu ikuisuuden ruusuja, varmaan lakkiaisruusut ainakin. Tulipa muuten hyvät värit tähän kuvaan -tykkään!


Bonuskirppikseltä löysin servettitelineen, jonka tosin otin käyttöön suodatinpusseille.


Mansikkatiskiaine on huisia!


On siinä purkkia.


Tiikerin peltipurkki ei ole sekään löytänyt mitään sisälleen vaikka on varmaan vuoden päivät odotellut. Olikohan pannunaluset Lapinostos.. Käytönjälkikin näkyy, oops!


Keittiöjakkara ja lakaisuharja eivät oo mun suosikkisisustuselementit vaan eipä ole oikein muutakaan tilaa mihin ne lykkäis. Taitava kuvaaja on ikuistanut myös oman käsivartensa.6 kommenttia:

 1. :D kyllä aina pitää purkkeja olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Jotain muuta voi sitten vähentää kun purkkien määrä kotona kasvaa. Tänään esim pakkasin Konttiin menevään kassiin parikymmentä vaatetta. Samanverran odottaa pyykkäystä ennen kierrätykseen lähtöä. Mahtava fiilis tavaran vähenemisestä! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mitä kaikkea KAAPIT kätkeekään sisälleen, sitä ei tämä teksti kertonut.. ;) Tänään kolme kirpparia, muttei yhtään purkkia mukaan, jes!

   Poista
 3. Purkkeja ei oo koskaan liikaa ja varsinkaan kun ovat vielä niin kivan näköisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuolla mäkin oon koittanu itelleni perustella hankintoja -kivan näköset on ehdottoman tervetulleita! Ja olishan se kamala tilanne kun yhtäkkiä tarttisit purkkia johonkin eikä yhtäkään olis! :D

   Poista