sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Aurinkoenergiaa ja kokeilevaa ompelupajaa

Hellurei!
Äiti oli eilen vierailulla muutaman tunnin. Tuli bussilla ja sanoi että lähtöpisteessä oli ollut niin lumista ja liukasta että joku kolarikin oli ollut tiellä. Täällä ei maahan ollut jäänyt yön aikana kuin sentti lunta ja kävelytiet oli aikalailla kuivat. Aurinko paistoi ja vähät lumet sai kyytiä.
Poikettiin ensin Kontissa, josta mä löysin yhden puseron parilla eurolla. Nuorten osastolta 160cm oli oikein hyvä. Kontti ei nyt viime aikoina ole kankaiden suhteen ollut kovinkaan suosiollinen. Se on ehkä omat ylitsepursuavat varastoni huomioon ottaen aivan hyvä asia.
Jonnan Kirppikseltä mukaan lähti mintunvihreä pöllö-teeppari sekä sininen tuulitakki. Jälkimmäinen olikin testissä jo tänään! Kierrätyskeskuksesta kolme tyynyliinaa ja yksi täkki jälleenmyytäväksi.
Classic American Dinerissa käytiin syömässä ja huh sitä annoksen suuruutta! Kyllä sai totisesti rahoille vastinetta! Mä otin kanaleivät, joiden kylkiäisenä oli ranskiksia ja kaalisalaattia. Lautanen tyhjeni kyllä mutta kylläinen olo oli seuranani vielä tänään aamulla herätessä vaikka syömässä oltiin klo 14.. :D Saattelin vierailijan viiden bussiin ja puuhailin kotijuttuja illan.
Tänään on ollut tehokas ja energinen päivä! Aamupalan jälkeen ompelukone starttasi ja alkoi syntyä vaatetta jos toistakin. Ilman kaavoja toki. Mun kokeileva ompelupaja on sellanen että mennään fiiliksellä. :D


S-kokoinen paita. Kangas Kangashamsterit -fb-ryhmästä, kanttinauha kirpparilta.

Kangashamstereita ja kirpparia. Pussihelmamekko 110/116cm.

No tämä se on kassi. Turun kirpparilta löytyi tämä lakanakangas.

Tästä suosikkikukkakankaasta piti tulla itselle sopiva, mutta kuinkas kävikään. M-kooksi päätyi, ehkä vähän reiluksi sellaiseksi. Joten joku muu onnekas saa tämän. :)

Turun kirpparin froteelöytö muuttui mekoksi sekin. Koko XS-S. Tässä ompelupaja koitti hiukan kaventaa vyötärönkohtaa ja se onnistui hyvin, jes!

Sitten vielä päivän viimeinen oli 122-128cm oleva omppumekko. Kangashamstereista löytyi tämäkin puuvilla. Tuon jälkeen alkoi jo hämärtää sen verran että työmukavuus kärsii.

Jalkalamppu olis epäilemättä hyödyllinen hankinta, viimeistään ensi syksynä. Kohtahan siirretään kellot niin on iltapäivässä enemmän valosaa aikaa.

Tästä viikonlopusta tykkäsin. Oikein sopiva määrä omaa aikaa ja kivoja juttuja. :)

4 kommenttia:

 1. No, sinäpä olet ennättänyt ja paljon.. ihania kuoseja - tykkään kovasti Jeee - kesäaika kohta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman kaavoja tulee nopeesti valmista. :D Mun kärsivällisyydellä ei sellasesta tarkasta piipertämisestä tulis mitään. Kuosit on kyllä ihania! Mä en tiiä mitä tekisin jos kirppareita ja näitä ihania kangasaarteita ei olis!

   Poista
 2. Oi ei miten ihania vaatteita siellä on syntynyt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin jääny kahdessa päivässä koukkuun tähän puuhaan! :) Saa nähdä millainen läjä on kesään mennessä kun torille lähden matkalaukku perässäni myyntihommiin. :D

   Poista