keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Clipper

Vanha kylppärikaappi on saamassa Clipper-päällystettä. Kiinnitin vain kirkkaalla teipillä -en tiedä, pitäiskö vielä kontaktimuovilla päällystää vai onko kaikki sitten pilalla..


Materiaalitori kierrättäjille -palstan kautta sain kolme boksia lisää. Pääsevät käsittelyyn vielä tänään. On noi vaan kauniita rasioita!


Keittiön ikkunasta näkymät aamulla puoli yhdeksältä. Oikein hyvä -paitsi että ikkunat pitäis varmaan pestä tänä keväänä.. :) Odottakoon se vielä hetkisen. Nyt lähden eväsretkelle. :)


4 kommenttia:

 1. Koht ollaan sit ihan samixii, kun meillä on molemmilla Clipper-kaapit! ^^ Mä oon omat päällystäny ensin kontaktimuovilla ja sitten lätänny sinitarralla kiinni. Tässä on toki se taustalla, että oma kaappini on kiinteä keittiön yläkaappi, joka vieläpä sijaitsee aivan hellan vieressä - kuvittelen, että saan rasvakäryt pyyhittyä kontaktimuovin päältä tarvittaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että mä jätän kokonaan muovitouhut väliin ja sijoitan tän sitten vaan ei-niin-rasvaiseen-paikkaan. :)

   Poista
  2. Miten sen huono-onnisen Clipperin kanssa muuten lopulta kävi? Se-mikä-se-oli, white tea with peppermint tms.? :)

   Poista
  3. No kun ei ole ollut kulkua keskustaan päin niin sinne se sitten jäi. Seuraavan kerran kun käyn (luoja tietää millon..), voin kysellä sen perään ja antaa samalla palautetta puhelinnumerosta joka maksaa sen euron minuutti. Että joku kännykkänumero vois olla aikalailla parempi. Se olis kyllä ollut hyvänvärinen purkki..

   Poista