keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Oho, mulla on kylmälaukku!

Viime sunnuntaina Helsingissä oli Vanhan Herttoniemen pihakirppis -tapahtuma. Sää oli suosiollinen ja pelipaikalla oltiin heti kun tapahtuman tiedettiin alkavan. Kolme tuntia siellä taisi vierähtää ja muutamia pihoja jäikin tsekkaamatta kun olivat hiukan etäällä muista ja seuranamme oli kaksi 2-luokkalaista poitsua, joiden kärsivällisyys kirppiskiertelyä kohtaan oli tietenkin rajallista.

Kovin pitkälle ei ehditty kun yhdellä nurmikolla odotteli tällainen ihanuus. Kyljessä oli lappu 2e! Laukku oli täynnä lp-levyjä ja sanoin myyjälle että voin maksaa tuon laukun heti ja tulla noutamaan sitten lähtiessä (ettei tarvi niitä levyjäkään sieltä heti pois ottaa). 3h myöhemmin levyt oli myyty ja sain laukun mukaani. Vasta majapaikassa kun pakkailin osan vkoloppukamppeista tuonne, huomasin että kylmälaukkuhan se taitaakin olla! :D Että nyt mulla sitten on sellainen. Pitää varmaan sitten kehitellä jotain käyttöä. Tehdä kesällä esimerkiks jotain eväsretkiä. Koska onhan tuo nätti ku mikä!Vasemman puoleisen kankaan ostin 1,5e:lla. Virittelin noita kankaita ja narua hahmotellessani Sinisen Siiven puodille mainoskuvaa. :) Tallipihalle oon menossa kahdeksi päiväksi myyntipuuhiin tuossa kuukauden kuluttua ja aattelin että olispa kiva kun seinällä olis joku mainos. Ystävällinen atk-näppärä pikkusiskoni lupas auttaa ja saada tämän julkaisukuntoon. :)


Vappuaatto se olisi nyt. Sima ja munkit jäi hankkimatta / tekemättä. Kurkussa flunssaa enteilevä olo. Tänään olen ommellut 6 kolikkopussia, joista kolmesta puuttuu vielä kehykset. Samoin laminoin 60-luvun Hesarien mainoksia ja koitan, onnistuuko niistä tehdä jääkaappimagneetteja. Huomenna kotipäivä ja kässäpuuhailuja. Siwassa oli eilen jo uusia perunoita, ulkolaisia tosin. Ostin kuitenkin kun halvalla sai. Sillipurkki kylkeen niin siinä on tiedossa huominen herkkulounas!

Mukavaa vapaapäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti