sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Salo-kierros

Viikko sitten lauantaina poikkesin Salossa kirppareilla. Kierros alkoi Suurkirppikseltä, jossa on tullut vierailtua jo monen vuoden ajan. Pöytiä riittää ja jokaiselle löytyy jotakin. On lasten ja aikuisten vaatteita, retroaarteita, huonekaluja, työkaluja, mattoja, uutta krääsää, iso rekki verhoille, seinillä paljon tauluja. Yleensä ei ole montakaan pöytää tyhjänä. jos yhtäkään. Pieni kahvio on myös ja lisäksi karkkia, pähkinää ja semmoista hengenpitimiksi kassan lähellä. Oikein jees paikka.


Sitten samalla kadulla Suurkirppiksen kanssa on IHA -lähetyspuoti. Tuossa kävin nyt ekaa kertaa. Siisti paikka ja romppeet järjestelty kivasti väreittäin, vaatteet siis. :) Heti ovesta oikealla on pieni retro-osasto, jossa oli mm. täkkejä parillakympillä ja rekin verran kivoja vaatteita. Yksi kylpytakki oli mieleen, vaan ei ollut hintaa merkitty. Retron arvo on tiedossa, joten ihan eurolla ei sellasia vaatteita mukaansa saa. Jätin kysymättä kun ei ihan omaa väriä sitten kuitenkaan ollut. Liinavaatteita oli aikalailla niitäkin. Taas yksi mieleinen pussilakana, mutta 4e aavistuksen kuluneesta oli mielestäni liikaa. En uskaltanut tehdä vetämistestiä kun ei tiedä kuinka olisi käynyt..


Sitten aikalailla uusi paikka ilmeisesti tämäkin. Ihan Anttilan ja linja-autoaseman vieressä sijaitseva Aarresaari. Viihtyisän oloinen kahvila, paljon pöytiä, ystävällistä henkilökuntaa, tavaroiden hinnat kohdillaan ja myöskin jokaiselle jotakin. Melkein Anttilan parkkihalliin on kätevintä pysäköidä, sillä kadunvarressa ei ihan huikeaa määrää ole parkkimahdollisuuksia. Täältä löysin yhden cd-levyn.


Unohdin ottaa kuvan Radiokirppiksestä, koska olin niin keskittynyt pääsemään vilkkaasti liikennöidyn kadun yli. :D No, Helsingintiellä se sijaitsee. Mun silmään siellä näyttäis olevan eniten lastenvaatteita. Muutamia kertoja oon käynyt eikä aina ole löytynyt yhtään mitään. Lisäksi niihin looseihin täytyy "erikseen mennä", joten pelkästään käytävää kulkiessä ei välttämättä huomaa ihan kaikkea. Melkein käsistä vietiin Tieto, taito & temppu -peli, jonka huomasin yhdessä hyllyssä vaan joku toinen ehti siihen juuri ratkaisevat viisi sekuntia ennen. Sinne meni.
Onni puuttui kuitenkin peliin pari hyllyä myöhemmin kun edessäni siinsi pieni Aarikan Riemuraita. Kannessa on pieni kolhu, mutta sisältä ihan käyttökelpoinen. Lapussa luki 3e, joten mukaan lähti! En ole punainen ihminen edelleenkään ja mietin, myisinkö tuon eteenpäin. Kuitenkin noi purkit on aika kivoja... Joten ehkä tuo punainenkin saa mahdollisuuden -hetkeksi ainakin. :)


Viikon sisällä tuli myös vaihdettua kasveista mullat, vihdoinkin! Ja uskokaa tai älkää, vuosi sitten avatusta multapussista luikerteli vastaan 5 pientä kastematoa..! Mä en aavistanut että multapusseista vois sellaisia löytyä. Pisteet Biolanille että on varmaan ravinteet ihan kohdillaan kun madotki säilyy hengissä sen vuoden..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti