maanantai 7. huhtikuuta 2014

Vielä se valmistuu!

Nimittäin Clipper-kaappi! Ovi on nyt täynnä, mutta vielä tarttis hiukan lisää päälle sekä sivuille.
Mä en ole niin intohimoinen teenjuoja että paketteja tyhjenis huimaa vauhtia. Saati että omistaisin niitä enempää kuin yhden. Mutta kun noi on kauniita. Ei auta muu kun huudella perään kaikilla kierrätyspalstoilla jos jossakin onnistaisi. Vaikka toisaalta moni mieluummin heittää varmaan roskikseen kun näkee vaivan laittaa vaikka pihalle rapunpieleen tai sopia vaihtaritreffejä jossakin.


Vuoden alusta lähtien on muuten täältä lähtenyt jo yli 300 tavaraa tms. turhaketta pois! Ja kuinka paljon vielä oliskaan...! Yksi kaveri sanoi tässä päivänä eräänä tyhjentäneensä jonkun kokonaisen komeron ja laittanu takas vain ne jutut, jotka on äärimmäisen tärkeitä. Niitä oli kuulemma aika vähän ja yhtäkkiä olikin kauppoja ja vaihtareita sovittu vaikka ja kuinka! Pitäis ehkä itekin ottaa käyttöön tollaset radikaalit konstit. Kaappeja ja laatikoita vaan tyhjäksi niin siinä tulee tarkemmin katottua. Vaatekaapille tein tuon operaation ja mitäs, kolme muovikassillistako sieltä oli semmosta lahjotettavaks tai kirpparille joutavaa!

Musta on aiemmin ollu jotenkin vaikeeta lahjottaa tavaraa kirppareille. En tiedä miksi. Kai mä ajattelen että "jos niistä kuitenkin olis euron vaikka saanu". Nyt tässä tavaravähennys-kampanjan aikana on ajatusmaailma muuttunu aikalailla. Sellasia ylimääräsiä kasoja ei nimittäin ihminen kovin kauaa huvikseen kattele ja ihan yhtä palkitsevaa kun se euron saaminen, on merkitä vihkoon että "12 tavaraa lahjoitettu Konttiin". Ehkä jopa paremmat kiksit saa jälkimmäisestä. :)

En muista että viime vuonna olis niin laajalti intoiltu tästä tavaranvähennyksestä, mutta olen tyytyväinen tähän tilanteeseen. :) On mielenkiintosta lukea kuinka toiset on onnistunu ja intoilla sitten tietty myös siitä, että omista nurkista lähtee pois turhakkeita. :)

6 kommenttia:

 1. Hauska tuo kaappi!
  Täällä myös tavaran-vähennystä menossa ja sitä huushollin järkeistämistä. Viikon pidin kirppistä ja kivasti sain romuja pois, mutta silti sitä tuntuu olevan. Nyt lahjoittelen niitä tutuille ja loput aion laittaa tuonne Hesyyn lahjoituksena. Tosin kun kesä tulee niin saa rompetta hyödynnettyä pihallakin kun vaan keksii uusia juttuja.. Mutta on se kumma miten sitä kertyykin kaikenmaailman juttuja. Ja itse olen tänä vuonna käynyt vain yhden kerran ostoksilla kirpulla ja rahaa meni 2 euroo, joten ei paha.. mutta raivaus jatkuu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi löytyi kierrätyskeskuksesta vitosella tässä jokin aika sitten. Ei siellä sisällä vielä mitään ole, mutta koristelut ainakin etenee hitaasti mutta varmasti.
   Ohhoh, aikamoista itsekuria jos vain kerran on kirpparilla käynyt alkuvuonna! Mulla on kerrat laskettavissa varmaan muutamissa kymmenissä.. Koska harvoin sitä käy pelkästään yhdellä vaan kierroksella on useempi pysäkki. :)

   Poista
 2. Mää sit taas oon aina ollu niin laiska ottamaan kirppispöytää. Tykkään viedä mahdollisimman pienelle hyväntekeväisyyskirppikselle tavarani. Kai munki tarttis sitä tavaraa vähentää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon laiskistumassa sen asian suhteen. Onneks on facebook ja sen vaihtaripalstat. Ja mikä ei siellä mene, tuskin menis normikirpullakaan kovin kummoiseen hintaan. Onneks voi moneen paikkaan lahjottaa. Tonne Konttiin mä useimmiten vien kun on kätevästi työmatkan varrella ja sitten siellä on se ihana kangaslaari ja rivi pussilakanoita.. :D

   Poista
 3. Tuo kaappi näyttää tosi hyvältä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä mihin kaikkeen tää päällystys-intoilu vielä johtaakaan. Mä hiukan luulen, että kun tämä projekti on valmis, Clipperit siirtyy seuraavaan kohteeseen.. :)

   Poista