torstai 3. huhtikuuta 2014

Partiopitoisuus 100.

Paljon partiointia on sisältynyt viime päiviin. Perjantaina pidin kokoontumista 1-4-luokkalaisille. Mentiin läheiseen rantaan, veisteltiin tikut, koottiin nuotio ja paistettiin makkarat.
Lauantaina haravoin kotipihaa kolmisen tuntia. Kirppisralli-suunnitelmia on hiottu ja hitsivie on kiva olla järjestämässä tuollasta! Pihakirppiksiä siis ympäri kuntaa yhtenä toukokuisena päivänä.
 Sunnuntaina oltiin patikointiretkellä läheisellä eräreitistöllä vitosluokkalaisten kanssa. Reitillä oli paaaaaljon isoja kiviä, joille oli kiva kiipeillä. Huomaan, että on välillä vaikea muistaa mitä 11-vuotiaat osaa ja pystyy tekemään itse kun muuten päivät vietän 5-vuotiaiden kanssa. Jos mä olisin vitosluokkalainen, niin isolle kivelle kiipeeminen olis parasta ikinä.


Viikonloppuna tuli bongattua kevään ekat leppikset. Samoin isot joukot töyhtöhyyppiä. En tiedä, onko niitä niin paljon edes ollu sillon ku itse on ollu lapsi vai onko silmä vaan kehittyny huomaamaan niitä nyt helpommin. :D


Retkillä yksi parhaista asioista on tietty ruokailu. Päivän menu oli tonnikalasalaatti, johon ensin keitettiin riisi. Joukkoon laitettiin purkillinen tonnikalaa, kurkkua, tomaattia sekä tuoretta tilliä. Hiukan yrttisuolaa mausteeksi ja kasvisliemikuutio riisin keitinveteen. Oikein jees. Aurinkoinen ilmakin meille osui retkipäiväksi. Oikein hyvä.

Tulevana viikonloppuna on tiedossa partiointia, tällä kertaa kahden kokouksen muodossa eli kuvamateriaali tuskin on kovin hohdokasta. No, aina ei voi voittaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti