tiistai 15. huhtikuuta 2014

Heikkoutensa kullakin..

Mun heikkouksiin kuuluu kankaat. Se nyt ei varsinainen yllätys ole niille, jotka mut tuntevat. Toisaalta, innostus on iskenyt vasta pari vuotta sitten.
En uskonut innostuvani ikinä korkkareista vaan tässä sitä kuulkaa ollaan. Tennareista mä en toki luovu, mutta ehkä olen löytänyt itsestäni myös hetkellisesti sellasta neitiä. Kevään hamekausi alkoi tänään, joskin villasukkakausi ei vielä ole aivan päättynyt.
Perjantaina lennän Lontooseen neljäksi päiväksi. Siellä taitaa olla myös aika keväiset kelit, että jospa sen jälkeen malttais hylätä noi villikset taas puoleksi vuodeksi. :) Lontoo onkin jännä kaupunki nähdä näin aikuisen silmin. Vuonna 1999 (?) olin kielikurssilla Englannissa ja reissuun sisältyi myös 2 päivän Lontoo-vierailu. Siitä en paljonkaan muista. Vain että piti näyttää mahdollisimman ei-turistilta ja sitten meidän opella oli kirkkaan keltainen STS-takki.. Nyt majoitun kaverin luona ja saan kunnon paikallisopastusta. Netistä jo kattelin hiukan retrokauppojen kuvia ja aijai että näytti kivoilta.
Viime hetken vinkkejä saa antaa! :)


2 kommenttia:

  1. Mulla on niin vanhentuneet vinkit etten edes kerro - itse olin lontoossa vuonna - 96. Mutta oikein muksaa matkaa sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, voi olla juu että putiikit on hiukan vaihtunu sen jälkeen. :) Iltaan asti pitäis vielä ootella lähtöä. Mitään kotipuuhia ei saa tehtyä kun vaan odottaa, koska saa sulkea kotioven. Pitkiä tunteja vielä.. :D

      Poista