torstai 30. tammikuuta 2014

Kaks täkkiä viikossa.

Taas tuli tehtyä muutama hyvä löytö kun kirppareilla piipahti. Kontissa oltiin vähän uusittu järjestystä. Liinavaatteita on paljon enemmän esillä kuin ennen mikä on tietty oikein mieluisa käänne! Toisaalta taas tuntuu että kilotavaralaarin kankaat ei taas ole ollu kovin kummosia viime aikoina. Semmosia yksvärisiä pliisuja eikä ees kovin paljon.

Lumppulan huutiksesta voitin itelleni tuommosen vihreen täkin joku viikko sitten. Maanantaikos se oli kun sitten viimein ehdin sen noutaa. Pari pientää reikää on, mutta eipä haittaa. Ihana on! Mä tässä tänään mietin, että mitä mä käytännössä teen näillä kaikilla täkeillä. Riittääkö perusteeksi vain se että ne on kauniita ja niistä tulee hyvä mieli?

Ruskean pussilakanan aion leikellä ja myydä osan eteenpäin. Musta-violetin kohtalo on samanmoinen. Hame oli hauska löytö nuortenosastolta (edelleen voi aivan pokkana haalia sieltä vaattensa..).

Kirjojakin löytyi pari. En oo Nalle Karvatassuja lukenutkaan ennen, mutta kun ovat Pekka Töpöhännän sukulaisia niin koitetaanpa miten uppoaa asiakaskuntaan. :) Ja toi Sika ja värit -kirja on tosi jees! Siinä on niin kivat kuvat että aion ottaa siitä värikopiot ja laminoida.



Mulla on nyt pari viikkoa kirppispöytä. Vein tavarat eilen, lisäyksiä tein tänään. Kontti on siinä ihan naapurissa ja mulla oli sinne valmiiksi pakattuna yksi kassi, jossa 11 tavaraa. Hurraa! Kontista ei tällä kertaa mukaan tullutkaan kuin yksi pieni sydänkangas.
Kierrätyskeskukseen keksin poiketa viime hetkillä (mietin siis jo matkan jatkamista kotiin) ja onneksi kävinkin! Tekstiilirintamalla ei onnistanut mutta sen sijaan siellä odotti tämmönen vanha kylppärinkaappi 5e:lla. Tämän kun maalaa niin voin jo kuvitella tän mun tulevassa askartelu-ompelunurkkauksessa. Eiköhän tälle paikka löydy sitä odotellessakin. :)


Tänään klo 14 loppui myös allaolevan täkin huutokauppa. Piti ihan työpäivää pidentää tovilla että sai olla koneen äärellä kun kauppa sulkeutui. Mä en ole vieläKÄÄN siirtynyt älypuhelinaikaan, joten koneella on päivystettävä kun on näinkin tärkeistä asioista kyse. Voittohinnaksi tuli 9e ja siihen postit päälle eli oikein hyvät kaupat! Viikossa kaksi täkkiä. Siinä kohtaa kun muutan sinne rintamamiestaloon, tarvin varmaan peräkärryn pelkästään täkeille.. :)


4 kommenttia:

  1. Menin sitten kirjautumaan ulos kommentoituani kun piti painaa julkaise nappulaa...no, uusiksi. Mikähän siinä on ettei nykyään osata enää tehdä niin nättejä peittoja/täkkejä kuin ennen? Mä oon joskus bongannut noita kierrätyskeskuksesta, mut joko ne on LIIAN kulahtaneita tai sitten niistä pyydetään ihan liikaa. Oon myös ehkä vähän kammoinen kaikkien pikku ötököiden suhteen vaikka tiedänkin, että ne saa hengiltä joko pakkasessa tai saunassa...on tää kamalaa tää elämä kun joutuu näin ikävien asioiden kanssa painimaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että osaajia ehkä löytyisi, mutta ehkä nämä retrokuosit eivät vielä niin suuren yleisön suosiossa ole että kukaan näkisi niissä mitään markkina-arvoa.
      Mä oon pitäny kymppiä aikalailla rajana hinnan suhteen. Aika uskomaton pitää olla että lähtisin maksamaan enempää. Tosin tuon alimman kanssa mä kyllä mietin että 15e on takaraja jos huutokaupassa hinta nousee sinne asti. ;)

      Poista
  2. Ihania täkkejä oot löytänyt! Mäkin oon miettinyt, että mitä oikeen teen omalla täkkimäärälläni, mutta kun ne on vaan niin ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Ja harmiksi (tai onneksi) täkkien sarja on niin kirjava ettei millään ole voinut vielä löytää KAIKKIA ihania. ;)

      Poista