sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Pakkaspäiviä

On ilmoja pidelly. Kylmiä nimittäin. Tällä viikolla autosta on tyhjentynyt kertaalleen akku. Onneksi työpaikan pihalla, jonne sai helposti soitettua apuvoimia läheiseltä huoltsikalta. Sinä päivänä piti mennä kirppareille töiden jälkeen kun työaika loppui 13:30. Kuitenkin noin kolmen paikkeilla vasta ajelin kotia kohti ja totesin että parempi ajella nyt vaan eikä tehdä välipysähdyksiä ettei akku tee temppuja uudestaan. Niinpä kirppis vaihtui iltateehen ja kynttilöihin.


No sitten huomion arvoinen tapaus oli töissä kalamureke-päivä! Aijai semmonen on sitten hyvää! Ja kermaviilikastike! Ja perunatkin! Tosi harvoin muuten ite keittelee perunoita. Kesällä joo uusia pottuja mutta että muuten. E-hei. Vaikka sitte taas esimerkiksi paistinperunat on tosi hyviä, tykkään.


Tällä viikolla posti toi Kotivinkin. Luulin tilauksen jo loppuneen, mutta löysinkin tiedon että kausi loppuu tammikuun loppupuolella joten tämä oli sitten se viimeinen numero tällä erää. Lehdet on lukematta viime helmikuusta saakka ja vuoden tilaus on kyllä aika arvokas, siinä syyt tilauksen lopettamiselle.


Postista tuli saapumisilmoitus että Lumppulan lähetys on tullut perille. En oo vielä noutanut. Niin on ollu menemistä ettei oo kerinny. No, onneks ne sitä vielä säilyttää.


Eilen ompelin ison pöllön, koska tuntuu ettei materiaalit lopu koskaan mun pikkunäpertämisillä! :D  Tähän sentään jo meni hiukan enemmän! :) On kyllä veikeen näkönen, taidan tehdä sille vielä pari kaveriakin.


Nyt vkoloppuna on vietetty valot sammuu -teemaa mitä ilmeisimmin. Olohuoneen kattokruunun neljästä lampusta on nyt palanut kaksi. Yläkerran kuudesta spotista neljä. Tänään sain aikaseks irrottaa noi neljä palanutta ylhäältä ja olikin semmosta mallia, minkä kanssa en oo ikinä pelannu. Kätevä emäntä -pisteet on koetuksella kun koitan uusia kiinnittää vaik ei kai se ihan avaruustiedettä voi olla. Varmuudeksi otan kyllä kauppaan mukaan yhden kumpaakin sorttia että tiiän mitä ostan.

Nyt jännäämään, saanko vielä valojen kera ommella tai järjestellä vai sammuuko loputkin vähitellen.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti