lauantai 4. tammikuuta 2014

365 päivää kuvina

Tartuin semmoseen haasteeseen, että vuoden jokaisena päivänä otetaan valokuva ja lisätään se 365 päivää -kansioon. Tammikuu on alkanut tällasissa merkeissä:

Kangasvarasto tuli siivottua ja myyntiin sai lähteä tämmöinen kasa. Ymmärsin siis vihdoin, että jos teen kolikkopusseja, niin en aivan välttämättä tarvitse jokaista kangasta pussilakanan kokoista palaa. Niinpä oli saksille hommia ja säästin vain palat kivoja itselleni. Muu sai lähteä. Osan olenkin jo ilokseni saanut myytyä!


No sitten toisen päivän kunniaksi kävin noutamassa naapurikaupungista tennarit. Tänään jo hiukan testasinkin, koska ei ole talvesta vielä merkkiäkään. Hyvin mahtui villasukat sisään ja mukava oli noilla tallustella.


Kolmantena päivänä alkoi tuntua viikon 4 työpäivää. Uni ei tullut melkein yhtenäkään iltana ennen puolta yötä. Kuitenkin piti herätä aamulla aikaisin. Eilen piti sitten ottaa päiväunet. Tai iltaunet ne kai oli.. Klo 18-19. :)


Tänään kävin ensin kirpparilla naapurikaupungissa. Oli aika pitkä jono koska kyllähän ihmiset kirpparilla käy lauantaisin. Kaksi kassaa teki töitä koko ajan, mutta silti joku keski-ikäinen pariskunta selkäni takana päivitteli isoon ääneen että miten voi näin kauan kestää. Eivät ehkä ajatelleet että liikkeellä oli monia sellasia, jotka ostivat lähes ostoskärryllisen verran vaatetta ym. Vielä joskus mä kehotan tollasia ihmisiä menemään mun edelle jos on kerran niin kova kiire. Miksi lähteä kirpparille "ruuhka-aikaan" jos ei ole valmis jonottamaan. Niin! Maailmanvaltiaat...

Sitten vielä Konttiin penkomaan suosikkilaariani. :) Ehkä kodin ja työpaikan lisäksi mä vietän eniten aikaa tuon äärellä. :D


Mukavaa kun on vielä kaksi vapaapäivää. Huomenna en aio tehdä sitten mitään. Ja maanantaina käydään kaverin kanssa jossakin lähiseudulla bongailemassa hiukan lisää geokätköjä.

9 kommenttia:

 1. Kuva joka päivä! Jee mikä idea! Nyt tiiät että mun blogista löytyy joka sunnuntai 7 kuvvaa.

  Muaki ärsyttää semmoset jotka nurisee kirppiksillä jonoista, ihan ko vaan ruakakaupoisa vois olla jonoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ensin aattelin että touhuan tätä kuvajuttua vain Facebookissa, mutta mitäs mittään -samalla vaivallahan sitä saa tänne hohdokasta raporttia elämäni käänteistä! :) Ja ehkä jotain muutakin kun vaan kirppistä. On oikein välillä kiinnittäny huomioo siihen, että emmä kyllä paljon muuta oo täällä raportoinu ku tavarasta mitä oon kotiin kantanu. Mut nyt on muutosten aika! :D

   Poista
 2. Tietkö, mulla oli muutama vuosi takaperin sama haaste, 1 kuva vuoden jokaisena päivänä. Pidin silloin erillistä kuvablogia, jossa kuvat julkaisin. Vuoden lopussa sitten teetin kuvista paperiversiot. Voi, olipas se kiva projekti.

  Mä inhoan kaupassa jonottamista, ei vaan hermo kestä. Mutta kirpulla kyllä kestää, ei yhtään haittaa vaikka kuin olis jonoa. Ja jos tuntuu jonot liian pitkiltä, niin sit vaan vielä vähän penkomaan, saattaa ne jonot sillävälin lyhetä.

  Eikähän se marina kyllä mitään auta, ei ainakaan jonoa lyhennä. Kärsimystä kyllä lisää, ainakin niiden jotka joutuvat rutinaa kuuntelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa suunnitelmissa tästä vuodesta koota joku kuvakirja ensi vuodenvaihteessa. Kaikki kuvat kun on tätänykyä vaan koneella niin on sitten sadan vuoden päästä ihmisillä jotain konkreettista kuvamateriaalia siitä, millasia hetkiä ihmisen elämään on mahtunu vuonna 2014. :)

   Niinpä! Mä kanssa oon harjoittanu tota "toisen kierroksen taktiikkaa" jos on liikaa jonoa. Hauska oli myös huomata perisuomalainen meininki siinä, jos pitäis päästä jonon keskeltä kulkemaan toisiin hyllyväleihin. Mitään ei parane sanoa, koittaa vaan hivuttautua niin lähelle että ihmiset sanomatta ymmärtää väistää. :D

   Poista
 3. Toi kuva-juttu olisi niin kiva idea, mutta tiedän itsestäni ettei tulisi onnistumaan. Tai siis ehkä onnistuiskin, mutta tekisin itselleni siitä jonkun sortin stressin kuitenkin! :D Mutta seuraan kyllä innolla muiden kuvia ja juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännityksellä odotan sitä hetkeä kun ite oon valmis heittämään kirveen kaivoon.. :D Tai annas olla kun unohtuu kamera vaikka kotiin kun on jossakin muualla käymässä!

   Poista
  2. No voi himputti. Vieläköhän ehtisi aloittaa sit itekin!? Kovasti tekis mieli.

   Poista
 4. Heippa! :) Ihanan pirteät nuo kengät, mahtavat! Ja kivoja kankaita olet laittanut myyntiin. On aina mukava päästä tavaroistaan eroon. Mäkin kävin tänään varaamassa kirppispöydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa oon miettiny kirppispöydän varaamista. Luulin että vielä olis hiljaista ja paljon tyhjiä pöytiä mutta eilinen kirpparikäyntini osoitti luulot vääriksi. Väkeä riitti vaikka kuinka!

   Poista