lauantai 6. syyskuuta 2014

Viiden kuvan kuulumiset

Josko taas välillä kiinni tähän blogielämään. Johan tässä melkein 3kk tauko olikin välissä. Tällä aikaa olen...

- Tehnyt päiväretken Helsinkiin, josta löysin tämän ison, uudenveroisen rasian vitosella Hietsun kirppikseltä.


- Ollut Isonkyrön 1700-luvun markkinoilla myyntihommissa ja tehnyt itse myös yhden ostoksen. Korvisten teksti kolahti.


- Osallistunut ravintolapäivään Tampereella hyväksi havaitussa puistossa. Myytyjä piirakanpaloja taisi olla 78kpl lopulta. Tässä oli valmistumassa kanapiiras aurinkokuivatuilla tomaateilla.


- Ilmoittautunut työväenopiston vaateompelukurssille. Ilmottauduin noin puol tuntia sen jälkeen ku ilmoaika oli alkanut. Illalla viidestä kurssista kolme vai neljä olikin jo täynnä. Hyvää tuuria matkassa siis. Ensi tiistaina se alkaa. Hankin kaavapaperia sen verran, että josko tolla syksyn pärjäis. ;) Kirpparilta löytyi kiva pussilakana, josta teen jonkun ompeluksen kurssilla.


- Käynyt kirppareilla, kuinkas muutenkaan. Tänään löytyi kahdella eurolla peli. Töitä ajatellen tulee tehtyä aina välillä hyviä hankintoja. Muksujen kanssa on kiva pelata tuommosta, ehkä blokaten pois noi muutamat vaikeimmat. :)


8 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä!
  täälläkin on hiljaista ollut. Ja olispa ihana joku kässäkurssi itselle. Jäi taas ilmoittautumiset väliin, kun tuntuu aika olevan kortilla muutenkin. Inspirioivia ompeluhetkiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saa nähdä miten omaan aikatauluun sopii tää kerran viikossa harrastamaan -rytmi. Oon enemmän sellanen vkoloppu-/sillonkuhuvittaa -harrastaja. Mut toi vaateompelu oli aiheena niin kiinnostava, että eiköhän sitä kykene tähän.. :) Huomenna pitääkin vähän katella kässälehtiä ja valita kankaat mitkä otan mukaan ekalla kerralla. Whii, jänskää!

   Poista
 2. Vähän on tullut itsekin pidettyä hiljaiseloa, sitä tuntuu olevan liikkeellä :)

  Onpas kaunis pussilakana! Kelpaa siitä kolttua tai muuta ommella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä oli niin menemistä ja tekemistä ja arjen alkaminenkin on vieny niin mennessään ettei oo tullu tänne kirjoteltua aikoihin. Toivottavasti ennen joulua nyt kuitenkin ehtii muutaman kerran blogin pariin. Eiköhän, on kaikkia jänniä uusia juttuja vireillä mistä pitää raportoida. :)

   Poista
 3. Täällä kansalaisopiston kurssit täyttyvät alle viidessä minuutissa. Vaanin itse koneella, että kello naksahti neljään ja salamana klikkasin itseni parille kurssille. Kello 16:04 aloin selailla huvin vuoksi erinäisiä kursseja läpi, jolle olisin voinut ilmoittautua, jos elämässä olisi enemmän aikaa. Valokuvauskurssi, täynnä. Ompelukurssi, täynnä. Enkun keskustelu, täynnä.

  Mietin kyllä, miltä mahtaa tuntua niiden kurssien opettajista, joiden kursseilla on tilaa vielä aloituspäivänäkin. Hölmö minä.

  Ihania kirppislöytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä on kursseille tulijoita! Mietin jossain vaiheessa, että jos keksis jonkun kivan aiheen, vois itekin ilmottautua kurssinvetäjäks jonakin vuonna. Muutaman kurssin käyneenä on huomannu, että eipä tuo kovin paljon vaadi. Ja ihmiset on kiinnostuneita mitä uskomattomimmista asioista. Esimerkiks nyt vaikka tölkkinipsu- ja kahvipussikurssit. Mä en itse ikipäivänä ilmottautuis sellaselle, mut kurssit on täysiä ja jonossa väkeä vaikka kuinka!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jätin kuvaamatta kaikki telkkarin katsomiset ja sohvalla makaamiset.. ;)

   Poista