tiistai 16. syyskuuta 2014

Vaateompelusta kotiintuomisia!

Toinen vaateompelukurssin ilta takana ja hurraa, valmiit haaremihousut kotiin! Tein 36-koon kaavan mukaan ja ymmärsin, että kaava on ehkä vähän pidempijalkaiselle suunniteltu kuin mitä itse oon.. Kokeilin saumuria ekan kerran elämässäni ja pitihän se arvata, että siihen hullaantuu! Tottakai kässäluokan koneet on ihan huippuluokkaa enkä tiiä jos ikinä sellaseen ihan vastaavaan olis edes varaa, mutta että jonkunlainen saumuri edes.. Ei kai se ihan mahdotonta olis. Tosin tila loppuu kotinurkissa kesken, ei mahdu saumuri mun pienelle ompelupöydälle vaikka miten asettelis. No, katsotaan tuleeko tila-asiaan vielä iloisia käänteitä loppuvuoden aikana.. ;)


Kontissa oli kolmella eurolla tossa loppuviikosta taas vallan ihana pussilakana. Taitaa kyllä mennä käyttöön, kun en raaski ainakaan heti pilkkoa. Laitoin kyllä taas kaksi vähiten mieluista lattialle odottamaan toimenpiteitä. Varmaan leikkaan paloiksi ja myyn eteenpäin kankaana. Pussilakanalle kun tulee kokonaisena niin paljon postikuluja jos tykkäis jossain retropiireissä myydä. Hmph.


Hehei, tänne on tullut myös yksi uusi lukija! Tervetuloa! :)

2 kommenttia:

 1. Nuo onkin tosi hauskat pöksyt ja vielä itse tehdyt. Thaikkulandiassa ollessamme käytin tuollaisia ja kotiinkin yhdet toin..voisipa ottaa esille kotihousuiksi. Saumuri olisis kyllä kiva kapistus, ei niin tuttu minullekaan, mutta mukava olisi opetella senkin käyttöä. Mukavia aikoja sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakanapuuvillassa huomaan kyllä jo sen pikkumiinuksen, että esim. korkeammalle astuminen (kuten sängylle kuvatessa) ei käynytkään ihan noin vain vaan piti hiukan nostella kangasta ylöspäin. :D Trikoon tapaisestahan tuo olis pitänyt tehdä vaan sovelsin materiaalit sen mukaan mitä omissa jemmoissa oli.
   Saumuriin kyllä ihastuis! Vaikka sitten on kyllä pulassa jos pitää jotain lankaa vaikkapa vaihtaa. Huh.. No, ei parane ajatella niin kauas vielä.

   Poista