tiistai 17. joulukuuta 2013

Viime aikojen puuhat

Näitä kahta en olekaan vielä esitellyt. Kirpparilta pari mekkoa. Ensimmäinen 2e, toinen tais olla peräti 4e. Äiti meinas että mammavainaa piti samanmoisia aikanaan. Ja että kuulemma toi eka on järkyttävä. Lähinnä naureskelen sen eriäville mielipiteille, koska musta noi molemmat on ihania! :)Sitten ollaan ehditty viettää päivä joulukorttipajaillessa. Ihan mahtavaa kokoontua porukalla, jokaisella mukanaan omat askartelutarvikkeet ja ideat! Ehdottomasti uusimisen arvoinen kokemus!


No sitten mä kävin kurssilla kahtena iltana opettelemassa kehyskukkaroiden tekoa. Se oli mukavaa se ja tulee riittävän nopeesti valmista. Ensimmäisellä kolmen tunnin kerralla sain valmiiksi YHDEN, seuraavalla kerralla jo 4. Kehyksiä pitäis vaan saada lisää.. Kankaita kyllä olis jo valmiina paloiksi leikattuina. Maatuska-vahakangas löytyi muuten kirpparilta 50snt:llä! Siitä on kyllä revenny toisesta reunasta kaistale pois mutta mitä tuosta. Löysin samalla reissulla toisenkin vahakankaan mutta siitäpä en ole vielä ottanut kuvaa. Aika hauskasti kohtalo järjesti niitä eteen samana päivänä kaksin kappalein kun just mietin että semmonen pitäis hankkia kun ei ole kunnollista työpöytää ja aina on kaikki leviänä lattialla.


Huomenna aamupäivällä täällä poikkeaa nuohooja. Eli joulusiivous oli aloitettava nyt tai ei koskaan. Toki siis siivoilin VAIN siihen asti, mihin nuohooja kulkee, eli eteisen, keittiön ja olohuoneen noin suunnilleen. Tosi hyvä draivi olikin päällä! Kamera koko ajan vieressä, millä kuvailin kirppikselle tai lahjotettavaks joutavaa kamaa ja siirtelin niitä matkalaukkuun.

Vein tänään myös muovikassillisen lahjoitustavaraa Konttiin. Kylläpä tuli hyvä mieli! :) Ja kun tavaraa on lähtenyt pois ja muutenkin laitettu järjestykseen, energian määrä kasvoi huomattavasti! Ei tunnu että olis jo myöhäinen ilta ja pitäis mennä kohta unille. Tekis vaan mieli jatkaa siivousta ja järjestelyä vaikkei se ihan viisasta enää tähän aikaan olekaan.

Tigeristä ostetut pikkupurkitkin sain vihdoin käyttöön. Mietin pitkään, laitanko ne mausteille vaiko jollekin pienelle askartelusälälle ja tähän sitten päädyin. Ikean purkkeja meni tiskikoneeseen pari kappaletta ja joutavat kanssa sitten vaikka Konttiin.


No nämä löytyi kirpparilta pari viikkoa sitten. 3e/kpl. Kesäkeittiöön, hyvä olla valmiina. ;)


Kukkaronkehyksiä menin etsimään yhteen kässäkauppaan. Ei löytynyt kuin semmosia ommeltavia. Jätin ne kauppaan mutta sen sijaan otin tämmöstä nauhaa ja paria muuta. Nauhat teki ilmeisen suuren vaikutuksen muhun sillä olen nähnyt varmaan koko aamuyön unta niistä. :D


Että tämmöstä tänne kuuluu. Joulu lähenee ja huomenna pitäis hiukan tonttuasioita hoidella. :)

2 kommenttia:

 1. Oivoi! Tuo oikeassa alakulmassa näkyvä sini-vihreä kukkaro näyttää ihanalta!!!

  Ihana joulukorttipaja! Mä haluun kans mukaan ens vuonna. ;) Voisko järkätä myös ystävänpäiväkorttipajan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko se sitten tällä puheella sovittu että ystävänpäiväpaja jossain näillä seuduilla? ;)

   Poista