sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Hiphei, myyjäisiin!

Kohta auto starttaa ja suuntaan Saloon, kauppakeskus Plazaan. Siellä on käsityöläisten joulukauppa, jonne menen Puodin juttujen kanssa. Alkaa olla jo semmonen määrä kaikkea, että on valinnan vaikeutta mitä sitä lopulta ottaa mukaan. Ja tiedättekö kuulkaa sen kun yhtenä hetkenä innostuu jostakin OIKEIN todella! Sitten muutamia kuukausia myöhemmin innostuu jostakin toisesta asiasta yhtä paljon.

Mulle on käynyt näin jo parikin kertaa. Aika tarkalleen vuosi sitten innostuin karkkipaperipussukoista ja kuinka ollakaan tori.fi:n kautta hommasin itselleni ison muovikassillisen papereita. No, sen jälkeen tein ehkä viisi pussia.

No sitten innostuin vetskaripusseista. Ja Kontin tuunausosasto on mitä parhain vetoketjujen hamstrauspaikka. Valehtelematta mulla on vetskareita ehkä vähän vajaa kakssataa..

Ja kun nyt intoilen näistä kolikkopusseista elikkä kehyskukkaroista niin saapa vain nähdä montako vetoketjua käytän lähitulevaisuudessa.

Viime kesän intoilukohde oli saunatyynyt. Sitä varten piti haalia säkkituolin verran styroksimurua. Sitä on nyt sitten kaksi jätesäkillistä enkä oo nyt muutamaan kuukauteen tehnyt tyynyn tyynyä.


Yläkuvan kankaat peräisin:
- Kangashamsterit, facebook
- Kontti, essu
- Kontti, tuunauslaari
- Kaverin mummun jäämistö
- Kädentaitomessut


Näiden kankaiden alkuperä:
- Eurokangas
- Kontti, tuunauslaari
- Turku, kirpputori Hassinen, verho
- Salon suurkirppis, pussilakana
- Kädentaitomessut

Kirpparille pitäis viedä tavaraa koska alkaa tila käydä ahtaaksi. Vaan eipä kannata enää ennen joulua viedä ja tammikuun ihan alkukin on hiljaista. Ehkä vois kysellä sitä 11p viikonloppua josko sillon on ihmiset on palannu arkimeininkeihin ja alennusmyyntienkin vuoksi kiertelevät kauppoja muutenkin.

Oon myös tehnyt suuren oivalluksen koskien kankaiden hamstraamista. Mullahan EI tarvi olla kaikkia ihania verhon tai pussilakanan verran vaan mä voin säästää osan ja myydä loput. Kuinka kätevää!

Nyt kirjottelen vielä koneella hinnaston tätä päivää varten. :)

12 kommenttia:

 1. Mä siivosin tällä viikolla sunkin näkemän käsityötarvikevarastoni olohuoneen ruokapöydältä pois ja huomasin, että mä olen kyllä kyllästynyt ihan totaalisesti kangasvarastooni. Suurin osa ihan superkivoja, osa ihan jees, jotkut saatuja eikä mieluisia...Kaikki kankaat on olleet mulla useita kuukausia - useita vuosia, eikä niistä ole syntynyt mitään. Liityin kangashamstereihin ja kun saan seuraavan osuuden aikaiseksi, eli kankaat kuvattua, niin mun puolesta kaikki saa mennä. Ne mitkä ei käy kaupaksi, jää sitten kohtalon sanelemina mun varastoihin matskuiksi. Jos vaikka vetskaripusseja sitten tehtailis, kun vetskareita on täälläkin liki sata ja alkuperäinen 20 kpl:n vetoketjupussikasa on vuoden mittaan huvennut, oon tainnu antaa lahjoina suuren osan pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki_saa_mennä! :O Tartteeki alkaa päivystää hamstereita oikein todella, koska mä oon ihan varma että sun pöydällä oli ainakin yks oikein tosi ihana kangas. Mut siis eihän sitä nyt kaverin tykönä aleta kangaskauppaa tehdä. :D

   Poista
  2. Jaa, täytyykin sitten vilauttaa kuvia sulle ennen hamstereita, niin paan sen kyseisen sitte sivuun sulle. Nyt en osaa yhtään aavistaa mikä se olis :)

   Poista
  3. Siinä oli ehkä sinistä, valkosta ja jotain pinkin tapasta. Ehkä myös kukkia. Ehkä ei.

   Poista
 2. Kivoja pussukoita! Menestystä myyntiin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvin meni päivä. Aavistuksen hiljasta mutta silti kivaa. Ja kun paikka oli ilmanen niin voittoa tuli tehtyä. :)

   Poista
 3. Minä innostun millon mistäkin ja aina pitää sitten hankkia tarvikkeita viimeisen päälle. Myyn niitä sitten pois pilkkahintaan kirpparilla ja Huuto.netissä... ei kovin taloudellista! Mutta ainakin riittää ihmisellä tekemistä! :) Juuri muuten eilen miehelle tuumasin, että pitäis hankkia meille saunatyynyt. :D Mukavia myyjäisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on lähteny ihan lapasesta toi kankaiden haaliminen. :D Usein töiden jälkeenkin huomaan ajattelevani että mitä KAIKKEA Kontissakin on nyt kun mä vaan ajelen kotiin. Että jos kuitenkin pitäis ihan hiukan vaan poiketa katsomaan. Sillai nopeesti. Ja sitten sitä kantaa seuraavassa hetkessä sylillistä autoon..

   Poista
 4. Toivottavasti oli hyvät myynnit! Mukavaa adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä reissu oli, etenkin kun myyntipaikka oli ilmainen. Mukavaa joulun odotusta sinne myös! :)

   Poista
 5. toivottavasti oli hyvä myynti - ainakin somia pussukoita! t. toinen hamsteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tyytyväinen olo jäi päivästä. Mukava tapahtuma, mihin mieluusti menee toistekin. :) Nyt sitten joulukauppa siirtyy loppuajaksi työpaikan kahvihuoneeseen. :)

   Poista