Feta-tomaattipiirakka
Pohja:
2 dl vettä
25g hiivaa
1/2 tl suolaa
50g voita sulatettuna
5 dl vehnäjauhoja
Täyte:
1 prk fetajuustoa
1 rs kirsikkatomaatteja
1 prk ranskankermaa
2 munaa
2,5dl maito-kermaseosta
2 tl mustapippuria
1/2 ruukkua tuoretta basilikaa
3 dl juustoraastetta
Yhdistä maito-kermaseos, munat ja ranskankerma. Vatkaa kevyesti. Lisää pippuri ja suola sekä puolet juustoraasteesta.
Levitä pohjalle feta, tomaatit, basilika, maitoseos ja loput juustoraasteesta. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.
Alkuperäisessä ohjeessa oli 3 munaa ja 3,5dl maito-kermaseosta. Keskimmäisestä kuvasta voit päätellä että ainakin mun uunipeltiin se on vähäsen liikaa. Suurena päivänä koitan siis vähän pienemmillä määrillä.
Ravintolan nimi on muuten Luonnonhelman Leivonnaiset ja se löytyy myös facebookista! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti