lauantai 24. toukokuuta 2014

Talon tyhjennystä

Kävin tänään katsomassa yhtä tyhjennettävää taloa, josta oli lupa ottaa mitä tahansa myyntiin meidän huomiseen Kirppisralliin. Tottakai oli vähän oma lehmä ojassa kun innolla sovin tapaamisaikaa. Moni aarre olis päätynyt roskikseen, ellen olis ehtinyt hätiin. Ja totuushan on se, että paljon tavaraa lopulta hävitetäänkin koska nappasin mukaani vain 3 pahvilaatikollista.

Omaan jemmaan päätyivät kuvan aarteet. Osan ehkä laitan lumppulaan tyrkylle ja osan pidän itse. Kello on ihana!! Siihen vielä jotkut pienet kukkatarrat kulmiin niin ai että! :) Siitä tosin on jotkut luiskat varmaan irronnu koska tota päällimuovia ei saa pysymään tossa. Tarvii ehkä kikkailla jotain MacGyver -ratkaisuja.
Pöytälamppu toimii sekin moitteettomasti. Mukeista valkoinen on Sarvis, oranssi LM Pori (ikinä kuullutkaan eli ei välttämättä vanhakaan. Googlaan kohta!)
Fazerin peltirasiat. Tuollanen ranskanpastillirasia oli kanssa ihan uus tuttavuus! Vihreä pikkupeili näyttää toiselta puolelta normaalisti, toiselta isompana. Kaksi englantilaista mukia laitan eteenpäin. Samoin varmaan taskulampun. Vihreä kaitaliina oli ihan mun värinen! :)


Kannettuani tavarat autoon, yritin tarjota 20e seteliä, vaan eipä otettu vastaan. Lähdin siis kotiin 3 ilmaislaatikollisen kanssa. Huomiseen rallimyyntiin tulee muutamia vaatteita, lasiesineitä, kodintekstiilejä ym.

Mukaan lähti myös kaksi Nuutajärven lasin kynttilänjalkaa. En mä noista nyt juuri välitä itse, mutta Nuutajärvi -tarra oli merkki siitä, että parempi kuitenkin pelastaa roskikselta.


Sitten vielä tällasia juomalaseja, jotka on musta aika kivoja. Muistelisin että mamman ja pappan luona on tällasista juotu mehua muksuna. :) En tiedä, miltä ajalta ovat tai muutakaan. Voihan olla että tällasia on ihmisillä nurkat täynnä. Mutta luulenpa että omaan jemmaan päätyvät nämäkin. Kaikkiaan sanoisin että ei hassumpi saalis! :) Tällaseen touhuun vois melkeinpä jäädä koukkuun!


10 kommenttia:

 1. Olispa totisesti hienoa päästä joskus tyhjentämään jotain taloa! Erityisesti kiinnostais tietty joku mummon ja papparaisen talo, joka olisi täynnä vanhoja aarteita!
  Hienoja juttuja löysit kyllä! LM Porilla on hienoja tavaroita, mulla esim. henkareita ja muuta kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Toisaalta siinä olis kyllä se kääntöpuoli, että mihin neliöihin ne kaikki aarteet sitten lykkäis. :D
   Juomalasienkin arvoitus selvisi. Lumppulasta tiedettiin kertoa, että kyseessä on Riihimäen lasin Saga -sarja. :) Että ehkä ihan hyvä että nämäkään eivät pudonneet lasinkeräyslaatikkoon. :)

   Poista
 2. Jälleen ihania aarteitaa - mä sekoaisin moisessa talon-tyhjennyksessä.. Kullä ihmiset paljon heittävät hyvää tavaraa roskiin, mutta onneksi löytyy meitä pelstajia=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mäkin harmittelin kaikkea sitä mikä sinne vielä jäi. Oma auto oli melkein kattoon asti täynnä, vaan silti mietin että jos ihan vähän vielä jotain pitäis ottaa. :)

   Poista
 3. Hienoja löytöjä oot tehny! Meillä taitaa olla tuollainen kello. Tuli mieleen tuota kuvaa katsellessa, että millainenhan tarina syntyisi, jos sen pitäisi sisältää kaikki nuo esineet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ennen lumppulaan liittymistä mä en ois totisesti tienny tarvitsevani tuollasta kelloa esimerkiks. Vaan toista se on nyt! :D
   Tarinasta tulis ainakin jännittävä, koska taskulamppu viittaa yöllisiin tapahtumiin!

   Poista
 4. Hei. Täällä uusi lukijasi..Löytäisimpä minä joskus tuollaisen tyhjennettävän talon..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini, tervetuloa! :)
   Tyhjennettävien talojen kääntöpuoli on kyllä se, että itse pitää hyvinkin nopeesti kohta löytää täytettävä talo. Ei tahdo kaksion neliöt kauaa riittää! :D

   Poista