sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Peräkonttikirppis

Sellanen sattui olemaan tänään Treella. Vahingossa ilmoitus osui silmiin tässä viikolla ja sinnehän sitten oli mentävä. Noin 400 myyjää kuulemma oli paikalla ja kyllä 2,5h vierähti kierrellessä. Sää suosi suurimman osan ajasta. En tiedä, oliko iltapäivästä myyjiä vielä paikalla kun räntäsade saapui kaupunkiin.
Itse kiertelin klo 11-13:30 välillä ja kuulin kun myyjät totesivat että varsinainen ryysis oli jo heti aamuyhdeksältä kun tapahtuma alkoi. Vaikea kuvitella millaista silloin olikaan kun tuonakin aikana ihmisiä riitti tungokseen asti.


Myyntipaikkaa oli arvonnassa havitellut kuulemani mukaan 2500 ihmistä!


Itse sijoitin vitosen ostoksiin. 3e:lla rusettikassi, eurolla Tupuna ja eurolla myöskin iso rullaverho. :) Taas näitä ostoksia joille ei ole mitään paikkaa nyt, mutta hyvä on olla valmiina sitten sitä rintamamiestaloa ajatellen! :)


8 kommenttia:

 1. Hahaa! Mää bongasin kanssa ton rullaverhon! Me tultiin paikalle varmaan puoli kymmenen aikoihin ja ryysis oli tosiaan semmoinen että ei siellä paljon pystynyt penkomaan, hyvä kun eteenpäin pääsi. Ite ostin vaan yhden emalikannen ja paidan, ja harmittamaan jäi ihan täydellisen kaunis vanha kangas ja emalikulho, joita en heti ostanut kun oli mukamas liian kallista, ja sitten kun palasin paikalle niitä hakemaan niin joku vei kankaan juuri nenän edestä ja kulhokin oli jo mennyt. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla kävi hiukan samalla tavalla yhden pussilakanan kanssa. Ihanat ruskea-turkoosit pussilakana ja tyynyliina yhteensä 5e. Vaan mietin että hiukan on kallista. Kiertelen eka ja palaan sitten hakemaan jos kolikoita on taskunpohjalle jäänyt. Ja eipä se tietenkään siellä enää ollut. Ei kai pitäis ikinä epäröidä tällaissa massatapahtumissa. Vaikka toisaalta omat kangasvarastoni tuntien, ei se ehkä suurin takaisku ikinä ollut että ne meni jollekin muulle. :)

   Poista
  2. Niinpä... Vitosen se munkin kangas olis maksanut, ja oikeesti olis kyllä ollut sen väärtti. No mutta tuleehan niitä sit taas vastaan lisää, ja varsinaisestihan mä en ees mitään kankaita tarttis kun en ommellakaan osaa, mutku!

   Poista
  3. Aivan hyvä taktiikka on hankkia ensin kasa kankaita ja sitten kun ei enää mahdu säilyttämään enempää, opetella ompelun salat. :D Mäkin kyllä aion ens syksynä ilmottautua johonkin vaateompelukurssille, koska oishan se vallan upeeta osata tehdä itelle vaikka joku retrotakki!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jo vain! :) Ihan en oo vielä keksinyt, mihin tuo mahtuu säilöön sitä isompaa asuntoa odotellessa.. Mutta kai se vanha sanonta "hätä keinot keksii" pätee tässäkin tapauksessa.

   Poista
 3. Voi hyvänen aika! Ihan mahtavan ihana rullaverho! Nyt oon kade... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain omistusasunto ja sopiva ikkuna puuttuu.. :D Ehkä nämä asianhaarat hiukan lievittää kateutta. Vaikkakin siis onhan toi ny hieno! ;)

   Poista