tiistai 20. toukokuuta 2014

Hiljaista, vaan ei hidasta

Hiljaisia päiviä on nyt ollut blogirintamalla taas. En ole ehtinyt edes juuri lueskella teijän muiden tarinoita.
Paljon on kaikenlaista meneillään. Töitä jäljellä 12 päivää. Vielä en tiedä, missä työt jatkuvat syksyllä. Jossakin ihan varmasti, siitä ei ole huolta. Vaan kun ei tiedä missä. Vähitellen pitää alkaa pakata kaikkea, mitä on kahden vuoden aikana työpaikalle kantanut. Haikea fiilis. Ei tahdo vielä edes ajatella sitä hetkeä, joka kuitenkin on jo niin kovin lähellä.

Sunnuntaina järjestetään kotikylällä Kirppisralli. 62 myyjää on mukana ja oon itse koonnut nurkista turhaa tavaraa. Ja sitähän riittää! Lauantai-aamuna meen katsomaan jotain tyhjennettävää taloa, josta saadaan ottaa myyntiin mitä halutaan. Aika jännittävää. En ole ikinä päässyt "talopenkojaisiin" ja nyt pääsen ihan yksityisesti. :) Tosin siellä on jo käyny nytkin vkoloppuna jotain porukkaa, sillä enää tämä viikko on aikaa se tyhjentää.

Viime viikonloppuna oltiin kahden ystävän kanssa suurella juhlaristeilyllä. Tämä kun tällasta aikaa kun täytetään pyöreitä kukin vuorotellen. Viking Grace oli ihan mukava yllätys. Luulin että on aivan samanlainen kuin muutkin laivat, mutta oli kyllä huomattavasti rauhallisempi. Aurinko paistoi ja kannelta oli ihana katsella saariston mökkejä ja miettiä, miten onnellista olisi sellaisessa majailla aina kesät.


Olen miettinyt että pitäis varmaankin lopettaa liian isojen vaatteiden ostaminen. En mä niitä tule ikinä kaventaneeksi ja alla yksi esimerkki sellaisesta ostoksesta. Koko on nelkyt-jotain elikkä iso. Nyt sitten sopivan hetken tullen laitan tämän tuonne Lumppulaan, josko joku tästä innostuu.

Vaihdoin muuten myös päiväpeiton! Minä, joka en lähes koskaan tee moista. Hellepäivät innoitti ehkä sitten siihen että virkattu iso isoäidinneliöpeitto sai väistyä ja tilalle tulla jotain vihreää. Eihän noi ison sängyn peittoja ole, joten piti laittaa poikittain kaksi. :) Mut onneks niitäkin on sitte tullu hamstrattua tuon verran että vaihtaminen oli mahdollista, heh!


Tässä se talven palvellut, kirpparilöytö. :)


Kesä koitti niin yhtäkkiä. Eilen saatiin vähän esimakua ukkosestakin. Aika kovin taisi jytistä monessa paikassa!

2 kommenttia:

  1. Mää oon kans kerran penkonu taloo. Mun mamman talo tyhjennettiin, pääsin paikalle vasta ko kaikki oli jo omans ottaneet ja loput oli menossa roskiin. Paljon löysin kaikkee retroo, vaikkaki huanokuntosta. Toivottavasti teet hyviä löytöjä. Onks toi vihree froteeta? Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, vihree on froteeta. Lumppulasta hankittu kuissit. Ilmeisesti tuossa talossa on ihan sama tilanne -roskiin on menossa se, mikä meille ei kelpaa. Tai siis toivon, ettei ihan roskiin vaan jonnekin mihin saa ilmaseks lahjottaa myytäviä.

      Poista