keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Korurasia

Sain yhdestä joulupaketista puisen rasian. Heti oli selvää, että siitä tulee isompi rasia korviksille, koska edellinen oli auttamatta pieni. Kuitenkin piti melkein puoli vuotta odotella, että sai tämän tuunauksen tehdyksi. Erikeeperin ja veden sekoituksella kappaleet kiinni ja siinä se on.


Tunnustettakoon, että vähän piti veistä käyttää apuna avatessa rasiaa kuivumisen jälkeen. Näppärä tuunaaja kun jättää kannen kiinni, kuinkas muutenkaan!


Siniselle värille uskollisena korvisvalikoima ei yllättäne ketään. Parit sieltä muuten vielä puuttuukin kun olivat liian isot vanhaan rasiaan ja lojuvat pöydällä. :) Mukavaa puuhastelua oli tämä. Samalla sunnuntaita varten kirppiskuormaan lähti 9 korvisparia. Olipa hyvä sekin, että jonkun facepalstan kautta on tullut haalittua nippu pieniä muovipusseja (semmosia, joissa yleensä on joku farkunnappi tms), koska niin vaan oli nyt käyttöä!


6 kommenttia:

 1. Ihana kuosi rasialla.. Juu, täytyy myöntää, että joskus aikoinaan tein ihan saman mokan.. =)
  Tekemällä oppii.. Sinulla onkin persoonallisia koruja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, löysin kirpparilta kerran eurolla kappaverhon, mistä oli jo pieni pala leikattu. Siitä on nyt rasianpäällisen lisäksi tullut jo muutamat kolikkopussit ommeltua. :)

   Poista
 2. No kyllä tossa kelpaa pittää korviksia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä! Tosin se tuntuu nyt niin tyhjältä kun tuli samalla tehtyä tota inventaarioo. Kuinka usein ihminen ees käy läpi jotain korviksia -ei niin koskaan. :D

   Poista
 3. Nätti rasia tuli! Saispa itekin jostain virtaa pitkästä aikaa tuunaushommiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä ne tuunaukset valtaa alaa sillon kun olis jotain epämieluisampaa tekemistä tiedossa.. ;)

   Poista