tiistai 26. marraskuuta 2013

Viisi yötä joulukuuhun on!

Jukranviti! Joko se muka OIKEASTI on jo niin pian! No, kai se on uskottava vaikkei itellä ole kyllä vielä tippaakaan joulufiilistä. Muksujen kanssa töissä puuhataan joululehteä. Yhdellä sivulla listataan 5-vuotiaiden tämän joulun lahjatoiveita. Leikkimökki oli yksi vaatimattomimmista. :) Sitten on luvassa myös jouluaaton sääennuste, talviurheilua, arvoituksia, satuja, kivoja joulumuistoja, herkullisin jouluruoka -haastattelu jne. Ja tietty jouluisia kuvia tekijöiden itsensä piirtäminä. Mukavaa puuhaa. Jaetaan koteihin ennen lomia. :)

Ensi lauantaina osallistun itse ekoihin joulumyyjäisiin. Sinne teen pelkästään joulusuklaita, joista on nyt 50/100 valmiita. Pähkinäisissä on maapähkinöitä ja rusinoita, Hedelmäisessä puolestaan Punnitse ja säästä -kaupan tuttifrutti -sekotusta, jossa oli ainakin ananasta, papaijaa, mangoa ja mansikkaa. Loraus ananasmehua myöskin.
Jääkaappi alkaa vähitellen täyttyä suklaista, mutta vielä on työn alla 25 Marjaista (mansikkamehua, mansikkaa ja Marianneja) sekä saman verran Omenaista (omenaa ja pipareita). Ihan kivaa puuhaa kyllä. Tämmösestä mä tykkään. :) Toivottavasti kauppa käy.

Huominen ilta menee kehyskukkarokurssilla! Hurraa, vihdoinkin mä opin tekemään semmosia! Kankaat ja muut on jo pakattu matkaan ja jos muistan niin ehkä mä siellä jonkun kuvankin otan -jos ehdin. :) Kurssi järjestetään naapurikaupungissa, jossa en ole ikipäivänä käynyt. No, ohi ajanut kaks kertaa. Vähän mä tuossa karttaa piirtelin ja toivon että löydän perille. Missään ei toki ollut kurssin vetäjän puhelinnumeroa tms.

Voi olla ettei huomenna kurssin jälkeen enää illan tunnit riitä suklaapajaan mutta torstaina sitten kun pääsen jo puoli kahdelta töistä. :)

Tämmösiä kuulumisia tällä erää. Jos sitä vaikka taas nukkuis välillä. En tiiä mikä muuten on, niin musta on tullu ihan mahdoton iltakukkuja nyt ihan kuukauden aikana! En mä vanhaan hyvään aikaan ollu totisesti hereillä tämmöseen aikaan.

2 kommenttia:

 1. Oooh mitä ihanuuksia ja oot jaksanut tehdä jo paljon! Voisiks sää tehdä noista semmoisen kokkauspostauksen, miten nuo valmistuu? :)
  Ja hieno idea tuo joululehti, osaan kuvitella että siitä voi tulla aika hauskakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyyntö on kuultu ja eilinen suklaarupeama taltioitu kuviksi. ;)

   Poista