sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Sinistä tupaan!

Niinku sitä sinistä ei jo riittävästi olis. Mutta tekipä mieleni vaihtaa sohvaan tuo ihanista ihanin täkki, pöytään liina joka on hankittu kesällä Restauranta-päiviltä. Ja vielä tv-tasolle kirppariliina myöskin. Silittäminen on ihan yliarvostettua -ei kuulu mun lempparihommiin. :) Pahoitteluni siis jos jonkun silmiin osuu häiritsevässä määrin rypyt.

Tuohon pienelle klaffipöydälle ajattelin tehdä jonkunsortin kynttiläkokoelman tai virittää jotain valosarjaa. Kasvit saa väistyä muualle.

Kylläpä tuli eri näköä pienellä vaivalla! En mä juuri mitään jouluisia liinoja tai verhoja omista ja koska en aattoa täällä kuitenkaan ole, tuntuu hullulta kauheesti koristellakaan. Ehkä mä sen valosarjan kuitenkin käyn hakemassa Sokokselta kun sain vinkin semmosista kauniista... :) Sekin on jo saavutus tämmöselle ei-joulunlaittaja-ihmiselle!

Kävipä tässä illalla hauska tapaus noin muutenkin. Voitin huutonetissä kisan semmosesta Badge it -rintamerkkikoneesta! 5,50e jäi maksettavaksi eli aivan sopiva hinta. :) Onkos joku touhunnu semmosen kanssa enemmänkin -voiko sillä tehdä myös kankaasta rintamerkkejä vai ainoastaan paperista?


4 kommenttia:

 1. Uskon, että kankaastakin pystyy. Me tehtiin häihin melko paksusta paperista rintamerkkejä, joten eiköhän tepsi kankaaseenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitä laitetta ei kovin pahasti solmuun saa jos kokeilee.. :)

   Poista
 2. Ihania kankaita ja ihana täkki! Mä en myöskään rakasta silittämistä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kankaita on maailmassa (ja lähitienoilla vieläpä) hiukan liikaa. Koska on tosi hankalaa vetää raja johonkin että millon sitten ei enää kirpparilta ottais mukaan jos halvalla saa. :D Nyt on kyllä pitäny niin kiirettä viikon päivät ettei oo kirppujahtiin ehtinytkään. Ehkä hyvä niin.. :)

   Poista