tiistai 23. huhtikuuta 2013

Broileripiirakkaa

Huhtikuun kokkaus oli broileripiiras, jota aion tarjoilla myös ravintolapäivänä. Eläissäni en ole broileripiirasta tehnyt, joten turvauduin nettisurffailuun ja kattelin mitä löytyisi.

Pohjan tein vanhalla reseptillä:
2 dl vettä
25g hiivaa
1/2 tl suolaa
50g voita sulatettuna
5dl vehnäjauhoja

Täyte:
500g broilerin fileesuikaleita (käytin maustamattomia, pilkoin kuutioiksi, laitoin muovipussiin öljyn ja mausteiden kera muutamaksi tunniksi)
rasia aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
1 punasipuli
1tlk ananaspaloja
juustoraastetta
oreganoa

 
 Tuorejuusto levitettiin pohjalle. Sitten päälle muut aineet. Juustoraaste vielä lopuksi. Uuniin 200* ja 20-25min.



Valmis piirakka näytti tältä ja kyllä maistui! Tuorejuusto oli yllättävän hyvä lisä tuohon vaikka alkuun epäilin kyllä kovastikin!

Ravintolapäivä lähenee ihan hurjaa vauhtia! Ilmoitettu on jo viralliselle sivustolle ja kuulemma on 10 muuta ravintolaa ilmoittautunut kaupunkiin myös. Meidän ravintolan nimi on Luonnonhelman Leivonnaiset. On aika vaikea arvioida, millainen määrä ihmisiä poikkeaa ostoksille. Monelleko sitä pitäis tehdä syömistä? Vaikka käytännössähän pelin henki on se, että ravintola on auki niin kauan kuin herkkuja riittää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti