perjantai 8. helmikuuta 2013

Kaunis päiväpeitto, paremmat unet

Alan ilmeisesti olla siinä iässä, että nukkuminen tuntuu aina vaan mukavammalta ja mukavammalta. Eilen hain aamulla uuden passin, sitten oli töitä varttia vaille viiteen, tyhjesin kirppispöydän, laulutreenit 19:20 asti, sieltä kotiin, ruokaa, yks tv-ohjelma. Olin tuon kaiken jälkeen hyvin valmista kamaa unille. Suljin koneenkin poikkeuksellisesti jo puoli kymmeneltä ja ajattelin lukevani ehkä hetkisen Kotivinkkejä, mitä on ehtinyt kertyä pinoon jo kuusi kappaletta... No, jäi lehdet avaamatta ja uni maistui. Tunnin päästä alkaa työpäivä, joten ehdin tässä vielä vähän tarinoida. Iltavuoroissa on se mukava puoli, että on aamullakin hetki omaa aikaa. Laitan kellon soimaan noin puolta tuntia normaalia työaamua aikaisemmin ja keitän kotona aamukahvit.

Eilen hain tosiaan tavarat pois kirpparilta. Vähän reilussa parissa viikossa taisi noin satasen edesta tulla myytyä omaisuutta. Se, jäinkö VOITOLLE, onkin sitten eri asia. Koska siis onhan se niin, että kun pöytää käy siivoamassa, tulee muutenkin vähän kierreltyä ja kerrankos sitä tarttuu jotakin mukaan. Kyllä mä kuitenkin käsittääkseni nelisenkymppiä sain voittoa ostosten jälkeenkin. Olin koko sen pari viikkoa katellut isoäidinneliöistä tehtyä päiväpeittoa ja miettinyt, että jos oma myynti menee kohtuullisesti, voin ehkä antaa itelleni luvan ostaa sen pois. 40e oli hinta ja kokoa on tuolla parisängyn mittojen verran. No, munhan se nyt sitten on.. ;)
 Kuvaus tapahtui ihan olohuoneen lattialla. Tänä aamuna siirsin sen oikeaan käyttötarkoitukseensa. Laitoin sen tosin vanhan päiväpeiton päälle. Oon villalle vähän allerginen ja mietinkin että pitäis varmaankin tikkailla tuohon toiselle puolelle lakanakangas tms. suojaksi. Käsittämättömän paljon painaa muuten tuollainen määrä villalankaa!

Oikein hyvä mieli tästä löydöstä! :)

2 kommenttia:

  1. Sä sit ostit sen päiväpeiton! Mä kans hipelöin sitä monet kerrat siellä kirpparilla (missä sunkin pöytä oli!) mutta en raaskinut ostaa. Onnea todella ihanasta ostoksesta! Mä vielä etsin meille halvempaa versiota jostain. Haluisin sellaisen vanhan (ehkä ruskean tai vihreän) missä on sellaisia vakosametti-tyylisiä aaltoja. En tiedä osaanko selittää oikein... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä kanssa mietin ja mietin, koska ei 40e ihan ilmainen kirppariostos toki ole.. Voi olla että jos ei olis omaa pöytää ollut, niin ei olis tullu tota ostettua. Nyt piti niin monet kerrat kulkea sen ohi ja pysähtyä joka kerta huokailemaan sen ihanuutta! Väsytystaktiikka peitollakin.. Mut tässäki oli taustalla ajatus siitä rintamamiestalosta! ;)

      Poista