tiistai 5. helmikuuta 2013

5 hyvää asiaa tänään

Tällainen päivä sopii hyvin omassa seurassasi olemiseen, sanoo eräs nettisivu. Allekirjoitan täysin. Kun aamu ei ala hyvin, niin se ei ala. Keskipäivään mennessä ehdin harkita talviunille nukahtamista..
Onni kääntyi onneksi vähäsen kun pääsin lempipuuhaani kirpparille. :)

Poikkesin viimeks torstaina alentamassa hintoja ja olihan sieltä taas hävinnyt tavaraa. Hyvä hyvä! Mietin vielä huomenna laittavani kehiin "alen loppurysäyksen" koska haen tavarat torstaina pois. Extrapäivät on yleensä 3e/kpl, mut kiva kirppistäti antoi yhden ilmaisen päivän, joten säästin 3e. :)

Hyvät asiat tänään liittyykin aikalailla näihin kirppisjuttuihin.. :)

1. Puulokerikko, vähän yli polvenkorkuinen. Nurkissa oli vähän hämähäkinseittiä. Hinta ollut alkuun 5e, mutta nyt puoleen hintaan. Taustalevyyn vois leikata ja kiinnittää kuviopapereita tai maalata jollain kivalla sinisellä. :) Maalaaminen ehkä säästäis hermoja.


2. Posliinipurkki 2e. Vähän sokerikon oloinen tuo on ja mulla on ihan riittävästi sokeriastioita (kyllä, niitä on enemmän kuin yksi..) mut kuten sanottu, purkkeja tarvii aina. Tässä kun pääsen askartelunurkkaa ajatuksella siivoilemaan niin eiköhän tuohonkin täytettä löydy.


3. Nuppipalapeli magneettiaskarteluun. Kivoja elukoita. Hinta 2e. :) Onkohan noilla jäljelle jäävillä puualustoilla jotakin virkaa? Mihin niitä vois hyödyntää? En keksi..

 4. Kevään Taika-lehti ilmestyi tänään. En ole vielä selannut -ehkä ennen unillemenoa kattelen. :) Alkaa olla jo aikamoinen määrä noita askartelulehtiä. Vois arkistoida ne vuodenaikojen/teemojen mukaan niin löytyisi helpommin sitten aina ajankohtaiset jutut. Kyllä vuodessakin ehtii kummasti unohtaa, mitä on esim. 2012 talvinumeroissa ollut.


5. Lähetin maailmalle 3 ompelemaani pöllöä. :) Kuvassa olevat 3 ovat tosin myöhemmin syntyneitä ja vielä kodittomia.

4 kommenttia:

 1. Mahtava lokerikko ja melkein ilmaseksi! Huippu löytö.
  Ja muisti on täälläkin kovin onneton. Meinaa pää pimahtaa kun pitäis kaikki ideat muistaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, löysin jo sille hyvän paikan ja sovittelin isoimpaan ruutuun kuviopaperia. Harmi kyllä ei oo pöytää jolle tuon sais paremmin, nyt joutuu tyytymään lattiaan. Ideoihin jotenkin kummasti havahtuu aina liian myöhään. Joulun jälkeenkin tuli monta semmosta juttua eteen että sai harmitella kun ei tullut tehtyä. :D Kun vain toteutus olis yhtä nopeaa kuin ideointi..

   Poista
 2. Kivoja löytöjä:)
  Ja nuo pöllöt ovat lennelleet sinunkin luoksesi, ovatpas veikeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa taas viikonloppuna pöllötehdas käynnistyä -sen verran mukavaa puuhaa on. Ja kirppareilta löytää tosi kivoja kankaita noihin! Miettinyt sitäkin, että vanhoista bodyista vois saada hyviä paloja niistäkin. :)

   Poista