torstai 10. tammikuuta 2013

Konttikurkkaus

Ennenkuin pääsen itse asiaan eli Konttireissuun, julkistan että uudenvuodenlupaus 1/7 on täytetty. Eilen sitten avasin asuntosäästämistilin Osuuspankkiin. 10% arvioidusta ensiasunnon hinnasta pitäis saada kasaan näin alkuun. Kyllähän siihen sovitulla säästösummalla kestäis vuosi jos toinenkin mutta jospa mä laittaisin kaiken Sinisen Siiven Puodin myynnin myös asuntokassaan. Hih! Ja ravintolapäivän huikeet tuotot tietty kans!

No mutta se Kontti! Otin tänään kaiken irti työpaikkaruuista ja maistelin mannapuuroa välipalalla. Neljältä töistä päästyäni ei ollu vielä nälkä niin päätin tehdä pienen mutkan SPR:n Konttiin, jossa siis oon vain kerran ollu aikasemmin -pari viikkoa sitten. Marssin määrätietoisesti kohti tuunausosastoa, pääajatuksena löytää enemmän vetoketjuja pussientekoon. No, ei ollu kovin mainiot valikoimat sillä saralla tällä kertaa. Mukaan tarttui vaan 3kpl. Loput oli liian pitkiä tai muuten huonoja. Sitte löyty keltasta ja oranssia lakanakangasta pussivuoreiksi. Vihreetä, paksuhkoa trikoota otin kun aattelin opetella ompeleen pipon. Oon tilannu netistä muutamat pipot ja jos siitä kattois mallia niin ei pitäis kovin monimutkasta olla. Melkeen tekis mieli jo tässä illalla koittaa..!

Sitten tyynyliinalaarissa oli edelleen se meininki että 2e:lla saat 4 tyynyliinaa. Tällä kertaa löyty ihan Oikeesti 4 komiaa!




Etenkin toi ruskea kukkakangas on ihana! Siitä ehkä syntyy vielä töihin pikkuverhot yhteen hyllyyn. Yks tyynyliina jäi kuvasta uupumaan kun innokkaan kuvauksen tuloksena kameran akku vaatii vähän latinkeja.

No sitten isossa laarissa on kankaita hintaan 4e/kg. En ollu ottanu koria kun aattelin että vaan pari vetskaria haen. Eihän siellä nyt parissa viikossa muuten ehdi niin kamppeet vaihtua. Hitot! Kyllä siinä hauiksen ympärysmitta kasvoi varmaan pari senttiä kun toisella kädellä kannattelin aarteita ja toisella kaivoin lisää. :D Enkä suotta -kattokaas näitä:






Muuten on jotain ihan peruspuuvillaa mut alimmainen paksumpaa. Mut olipahan taas niin kivaa ettei voinu sinnekään jättää. Kankaiden lisäksi löytyi vielä loppusuoralla itelle yks vaate, hintaan 3,50e. Yhteensä ostokset 12,50. Mun kyllä tarvii alkaa vähän hankkiutua eroonkin osasta kankaita -näitä tuntuu nyt sitä tahtia ilmestyvän lisää. Taidan mä ite siihen jossain määrin osallinen kai olla..? No, mutta puodista löytyy sitten ylimäärästä -käykää kattelemassa lähiaikoina!

Huomenna lähden töiden jälkeen Turkuun vierailulle. Lauantaina on ohjelmassa mitäs muutakaan kun KIRPPAREITA! Onneks universumpi pitää tasapainossa tätä maallista taivallusta. Farkkujen takataskusta löytyi tänään 20e. Mä luulin ettei mulle ikinä käy niin että löytäisin rahaa, mut kas kun yllätti! :)

5 kommenttia:

  1. Innostuit sitten kuitenkin tuosta pipoasiasta :) Mulla on muuten pari pussillista vetoketjuja, ostin joskus jotain 100kpl parilla eurolla. Tosin en tarkasti muista minkä mittaisia ovat, ehkä 15 tai 20 cm. Voin tarkistaa, jos nuo kiinnostavat. Tiina

    VastaaPoista
  2. Ajatus innostaa juu, saa nähdä mikä on tilanne sitten kun ensimmäistä olen kokeillu.. ;) Eikä -mistä sä oot löytäny tuollasen määrän vetskareita noin halvalla?! 15-20cm olis juurikin täydellistä mittaa! Onko ne mustia vai mimmosia? Mieluusti niistä kuule maksankin jotain jos sulla vaan ylimääräsiä on (tietämättä sun tänhetken käsityöprojekteista ;))

    VastaaPoista
  3. Artesaaniksi opiskellessa käytiin yhdessä tukussa, sieltä ovat nuo peräisin. Eipä mulla ole varmaan koskaan käyttöä noin suurelle määrälle. Kysyn siis pituuden lisäksi värin, kun teen tiedusteluja muistin virkistämiseksi. Jos ovat sopivia, niin sun pitää sanoa vain määrä :)

    VastaaPoista
  4. Mulla on sun sinisen tyynyliinan kaima tai sisko tai veli. Mä nimittäin pyörittelin niitä tyynyliinoja Kontissa torstaina aamupäivällä, mutta päädyin ottamaan vain sen toisen sinisen (kun niitä oli kaksi). :DDD Näkyy tässä kuvassa: http://2.bp.blogspot.com/-GtrooZrRcBA/UO67_YDfxJI/AAAAAAAAB80/dL3Ec8-qf10/s1600/tyynyliinat.JPG
    Aika hassu sattuma ja sama maku meillä! ;)
    Mutta noita muita kankaita en siellä nähnyt, joten ne on tuotu sinne sen jälkeen kun mä kävin siellä. :)

    Tsemppiä asuntosäästämiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kurkkasinkin aamulla ennen töihinmenoa ja mielestäni kommentoinkin mut ehkä tein sen sitten vaan ajatuksissani ja huomasin ehkä kellon olevan sen verran et piti melkeen olla jo autossa.. Kylläpä sinne sitten vauhdilla ilmestyyki uusia aarteita! Onni ettei asu lähempänä -vois tulla kalliiksi.
      Saa nähdä millä tolalla asuntosäästäminen on huomisen kirpparikierroksen jälkeen.. 8 kirpparia listalla. Mut toki pääasias hamstraan materiaaleja puotituotoksiin. :) Kivaa vkoloppua tein poppoolle!

      Poista