lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kotoilua

Ihmeen mukavalta voi tuntua sateen ropinaan herääminen kun tietää, ettei tarvitse aamusta lähteä minnekään. Aion ommella tänään ja pienentää vähän kangaspinoja. Ihan todella täytyy jo vähän varvistaa että ylettyy laittamaan uusia pinon päälle ja kohta ei sinne uusia mahdukaan. :) Pyykkikoneessa pyörii uusimmat rätit, jotka lähtevät mukaan pääsiäisenä Kaapelin kirppikselle. Varasin sieltä pöydän kolmeksi päiväksi. Saa nähdä millaisen kuorman saan bussin mukana rahdattua. Muuten menisin ehkä autolla, mutta kun Onnibus tarjos taas lippuja kolmella eurolla suunta niin eihän tuosta voi kieltäytyäkään! Parempi takuu sen suhteen että kirppismyynnillä saa matkatkin kuitattua. ;)

Kotoiluun liittyen kotoisia kuvia. JemmaDesignin Elisa teki mulle tilauksesta tuommoset sydämelliset patakintaat. On ihanat! Sain itse valkata kankaat ja pitäähän sitä nyt kahdet olla. JemmaDesign löytyy myös Facebookista.


 Eilen Kontista löytyi taas VAIHTEEKSI pussilakana. Oli kivat siilit ja hintaa 3e, kuten yleensä. Olihan tuossa vähän haalistumia kyllä, mutta pienempiin ompeluksiin ihan käyttökelpoista paljon. Kotona huomasin, että lapussa luki Nanso. Eipä tullut siis paljon hintaa noin neljälle metrille kangasta.


Naapurikaupungissa kävin pari viikkoa sitten yhdellä kirppiksellä, joka olikin lopettamassa juuri samana viikonloppuna. Mukaan tarttui muki 0,50e. Nyt vuorossa ekat aamukahvit siitä. Kiln craft tableware lukee pohjassa. Ensimmäinen tuollainen muki laatuaan mulla. En uskonut että mä voisin mistään astioista kummemmin innostua, mutta tämä kukkamuki on ehkä poikkeus.


Nyt koneet käyntiin ja tehokas päivä alulle! Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä niin hyvä kangas-maku, ihan vaan vedoten edelliseenkin postaukseen.. maukkaita mekkosia ja niin on maukas varmasti kahvikin uudesta kupista..Muksaa aikaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ihanien kankaiden paljoudessa on kyllä kääntöpuolensakin, sillä on ihan mahdotonta pitää minkäänlaista itsekuria kun vastaan tulee edullisesti semmosia kuoseja mitä ei vielä omassa jemmassa ole. Siinä kohtaa kun johonkin muuttaa, varmaan vasta ymmärtää näiden paljouden.. :D

      Poista