lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kotihousut ja päivän kangaslöytö

Ihana aurinko tänään! On ollu sosiaaliset mediat täynnä kuvia auringosta ja sinivuokoista. Vaikka ilma on ollut ihana, mä olen pitänyt sisäpäivän lukuunottamatta kävelyä autolle ja muutamalle menolle autolta käsin. Aamulla poikkesin Kontissa ja Jonnan Kirppiksellä. Jonnasta oli joku vinkannut eilen vai toissapäivänä Lumppulassa että oli jotain retroaarteita yhdessä pöydässä paljon. No, ei siellä kovin kummoista tänään ollut. Pari ruskeeta pöytäliinaa ja pari kukkakangasta jotka vaikutti niin tärkätyiltä ettei varmaan pesussakaan irtois. Jätin siis sinne. Nanson trikootakin oli iso pala kympillä, mutta sekään ei houkutellut riittämiin. Mä olen kuitenkin vielä noille joustamattomille kankaille niin uskollinen. :) Jonnalta lähdin siis tyhjin käsin. Se on ihan mukavaa vaihtelua välillä. :D

Kontissa sitten taas olikin ihan kohtuullinen tarjonta vaikka tän viikon alkupuolella siellä kerran kävinkin. Nyt vein taas 2 kassillista lahjotustavaraa niin "oli lupa" löytää itselle jotain.
Mukaan lähti:
- 2 paitaa
- 2 Fröbelin palikoiden levyä
- Pekka Töpöhäntä ja Mauri Mäyräkoira. Semmonen vanha kirja, tiättekö. Oli kyllä 11. painos, mutta mua semmoset ei liikauta. Pekka oli halventunut 1e verran viimeisimpiin Pekkoihin nähden mitä sieltä oon hankkinut. En löytänyt mitään ihmeellistä vikaa kuitenkaan..
- yksi vaaleansininen kukkapussilakana ompeluun. Ei ihan retroin ikinä, mutta silti kiva.
- sinistä vakosamettia iso pala
- valkosta fleecen tapasta (missä toinen puoli on kyllä liukasta..) tumppujen vuoriksi
- harmaata aika ohutta, mutta ihmeellisen painavaa kangasta, josta jo yhden hameen tänään tein
- alla olevan kuvan vasen, joka on semmonen isokokonen liivi tai mikä lie. Maksoi euron ja näin potentiaalia lapasina tai kukkaroina. Muut kankaat aikaisempia löytöjä / lahjoja. :)Ompelupajassa kokeilin tänään leggareita. 164 kaava on vaan auttamatta liian pieni. Ei menny niinku Strömsössä tämä. Vyötäröstä tuli niin pieni ettei päälle mahtunu. Joten ei muuta ku sakset esiin, pala pois ja resori tilalle. Jo mahtuu. Ei tää kaava muutenkaan ihan täydellinen ole. Näistä tuli sitten kotihousut. :D Täytyypä katella jos tulis vastaan joku uusi hyvä aikuisten legginsien kaava. Vois olla vähän istuvampi kun tuo nuorisomalli..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti