sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Lapaset! Vihdoin!

Takana mukava viikonloppu. Perjantaina ehdin jo muutamalle kirppikselle eikä tullut tyhjin käsin lähdettyä suinkaan. Niistä löydöistä tuonnempana. Lauantaina kirppistely jatkui ystävän luona Turussa reilun kolmen tunnin ajan. On se vaan aina niin mukavaa! Turussa on lisäksi niin hyvät kirppikset että mieluusti siellä kierteleekin! Kierrokselle päätyi tällä kertaa Linkkikirppis, Pelastusarmeija, Laiskan kirppis, Hassinen sekä Mimmin kirppis. Mukaan muutamia vaatteita ja mm. ompelulankoja pussillinen. Hih! Tänään oli partiokokous, jonne aamulla leivoin Daim-muffinseja. Ohje oli Kinuskikissalta. Kuorrute olis varmaan saanut jähmettyä vähän kauemmin, mutta aikataulun rajallisuuden vuoksi mukaan otettiin vähän löysemmät versiot. :D Taas sitä mietti, miksei useammin ryhdy leipomishommiin. Ei vie paljon aikaa elämästä ja miten mukavaa olis kun vaikka pakastimessa olis joku jemma aina herkkuja. :) Kai se sitten vaan on helpompaa ottaa kaupasta se suklaapatukka. 

Partiokokouksesta ajelin kotiin ja vakaa päätös oli, että jotain on ommeltava kun niin aikasin olin jo kotona. Ja voi, vihdoin lapaset onnistui!! Ensimmäinen kokeilu syyspuolella ei mennyt niin kovin nappiin ja lannistuin jo että noinkohan se sitten vaan on mahdotonta. Sitten kokeilin tuossa äskettäin piirtää hyvien lapasten pohjalta kaavat ja katsoa miten käy. Muuten tulikin tosi hyvät, mutta vuorta piti kaventaa parilla sentillä kaavasta ja resori olis saanu olla hiukka tiukempi. Mutta siis aivan hyvät muuten! Sormet mahtuu paikoilleen ja lämmittää nää kans sentään hiukan. 

Kangas on muuten ihanaiselta Oranssi Omena -blogin kirjoittajalta, jonka tapasin Retrorehvien merkeissä tuossa viikko sitten. :) Ilahduta blogiystävääsi oli jutun nimi tässä kangaslahjassa. Ilahduttamishaasteen laitan eteenpäin minäkin sopivan hetken tullen. Unohtunut ei ole. ;) 1 kommentti: