lauantai 10. tammikuuta 2015

Tarvitsen(ko)

Kirppareilla on usein mattoja, mutta harvoin semmosia mitkä itseä miellyttäisi. No, poikkeus tapahtui viime viikonloppuna kun Forssan Kakstaso -kirppiksellä tämä etualalla oleva värikäs odotti löytäjäänsä. Lapussa luki että pesty on ja hinta 8e. Mullahan ei varsinaisesti ole mitään tyhjää kohtaa, johon maton ehdottomasti tarvitsisi, mutta ehkäpä kiertoon joutaa sitten jompikumpi noista kahdesta muusta kuvassa näkyvästä. Vihreä on "muovimatto", sini-ruskea ihan tavallista räsysorttia. Ehkä toi vihreä saa lähteä. Siinä on pari jotain pientä tahraa -kai tollaset muovimatotkin ihan samaan tapaan pestään kuin muutkin? Vai onko joku kikka? Tolua rättiin ja hinkkaamaan?

Jauhopurkki on kanssa semmonen hankinta, että kylläkyllä.. Mä kuvittelen mielessäni että paljon helpompi on tuosta sitten kaataa taikinakulhoon tai desimitan kanssa pelata verraten pussiin. No, saa nähdä. Nyt tuo vasta kävi tiskikoneessa ja on valmis vastaanottamaan jauhot sisälleen. Eihän tuo edes kahta kiloa vedä, mutta kun on kaunis. :)

Viime vuoden pidin kirjaa, monestako tavarasta hankkiudun eroon. Tilanne oli vuoden lopussa 652kpl. Olis varmaan voinut myös merkitä muistiin paljonko on aarteita kirppareilta tullu kannettua kotiin. Tavaran määrä kun noin silmämääräisesti ei näytä ihan valtavasti pienentyneen. :D No, koitan uskotella itselleni että en mä nyt sentään yli kuuttasataa kirppislöytöä ole tehnyt. Suurin osa niistäkin on kankaita. Ja paljon vaihtareita olen tehnyt myös niin että tilalle olen saanut elintarvikkeita. Just äsken soi ovikello. Annoin yhden jakkaran uudelle omistajalle ja sain vaihdossa litran mustikkakeittoa. Just hyvä!6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania! Ja vielä kun aikalailla kaikki on erilaisia. Väreissä löytyy!

   Poista
 2. Mä lähdin nyt tammikuussa mukaan projektiin, jossa joka päivä poistetaan päivämäärän mukainen määrä tavaroita. Eli joka päivä lisääntyy yhdellä, aina 31 asti. Yhteensä tammikuussa pitäisi siis poistua 496 tavaraa. :D Helposti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. No nyt on kovistouhua! Ehkä luemme tän projektin edistymisestä sun blogista? ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On. :) Vielä ei ole tosin lattialle päässyt kun tuo edellinen tuossa vielä notkuu. Ehkä ennen kesää.. ;)

   Poista