maanantai 5. tammikuuta 2015

Elonmerkki.

Blogissa on taas pidellyt hiljaista.
Isäni lähti viimeiselle matkalleen muutama päivä ennen joulua ja hautajaisten merkeissä meni viime perjantai. Oikeastaan koko joululoma niitä järjestellessä. Ylihuomenna koittaa paluu töihin ja tietty tosi vähän ehtinyt tämän loman aikana tehdä niitä juttuja mitä ajatteli. Mutta ei se lähtölaskennan loppu aikaa katso. Onneksi oli loma. Saatiin olla koolla muun perheen kesken.

Ehkäpä kevätpuolella käytän muutaman lomapäivän ja teen jotakin mukavaa. Tiedä vaikka sitä keksisi lähteä johonkin kaupunkiin kirppislomalle. Ei siis suinkaan lomaa kirppiksistä, vaan kaksi-kolme päivää kirppiksiä ja auton takakontti täynnä aarteita. :)

Kirppisjumalat tarjoilivat mulle viime viikonloppuna Joka tyypin kaavakirjan 6e:lla ja yhden Ottobren 2e:lla. Lisäksi tietty taas pari kangaskappaletta. Tänään ompelin pitkähihaisen tunikan, joskin kaavaa pitää vielä seuraavaan hiukan muokata. Kiva fiilis kun on oppinut ymmärtämään edes vähän noita kaavoja. Kaksi muutakin vaatetta on tänään syntynyt mutta niitä ei ole vielä kuvattu.

Ehkä tämä blogi tästä taas heräilee alkaneen vuoden kunniaksi.
6 kommenttia: