keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Sinisiä unia

Loman jälkeen kohta kuukausi töitä takana. Kevätpuoli on alkanut vauhdilla. Viime viikolla lähti postiin hakemus opiskelemaan hiukan lisää. Valintakokeen ensimmäinen osa on 26.2. Jänskää! Aineistokokeen tosin kuvittelisin olevan helppo. Ainakin edellisessä valintakokeessa vuonna 2004 pärjäsin sellaisessa mainiosti.

Vakituisen työpaikan haku se lienee ajankohtaista myöskin. Samaan aikaan mieli vetäisi niin moneen eri suuntaan. Yhtenä hetkenä haluaisin jatkaa ensi vuonna noiden pienten erityisten kanssa, toisena hetkenä voisin juosta vihreän lipun päikkyyn intoilemaan kaikesta ekoilusta, kolmantena hetkenä haaveilen lyhennetystä työviikosta, jotta voisi käsitöillä tienata osan kuukausipalkasta. Ja sitten vielä se neljäs hetki, jolloin oon perustamassa ajatuksissani omaa päiväkotia. Mistä sitä ihminen sitten tietää, mitä haluaa? :) Ja haluaako mua kukaan töihin jos saankin opiskelupaikan ja niitä juttuja pitäisi hoitaa työn ohessa.

Katsotaan, mitä lähiviikot tuo tullessaan. Työasiat ainakin ottavat ehkä pienen harppauksen eteenpäin ensi kuussa. Nyt katsomaan sinisiä unia. Pinon päällimmäinen täkki löytyi tänään Fidasta 7e:lla. Olikin semmoinen uus Fida, jossa en ollut ennen käynyt. Ei mikään uskomaton elämys. Kontti pysyy suosikkina.


4 kommenttia:

  1. Sulla on sentään kaikenlaisia suunnitelmia. Mulla ei oo enää oikein mitään. Vastoinkäymiset vie voimat. Mutta sulle mä toivon suurten unelmien toteutumista, nyt tai tulevaisuudessa! ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on perhe. :) Rakkaat ihmiset saman katon alla. Sulla on omistusasunto ja kaunis koti onkin. Sä oot kiva. Sulla on aikaa tehdä kaikkia käsitöitä ja muita kivoja juttuja. Kultainen keskitie olis monelle tietty hyvä. Samaan aikaan kun sä haaveilet sisällöstä päiviin, mä toivon että olis mahdollisuus tehdä lyhyempää työviikkoa jotta sais aikaa just käsitöille ja muulle mitä tykkäisin tehdä.

      Poista