keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Penni poikinensa

Yli satavuotiaan talon vintiltä löytyy yhtä ja toista. Kuten esimerkiksi 50v vanha säästölipas, jossa oli läjäpäin pennejä. Jotenkin hullua aatella, miten raha on muuttunut ajan myötä. Lipas oli lähes täysinäinen ja kuitenkin se sisältö olisi nykyään vain pari euroa. Jos kuussataa penniä olis about yks euro. Huhheijaa.

Säästää noi kuissit piti vaikka en mä tiedä, mitä näillä teen. Moni väsää näistä koruja. Oliskohan se vaikeeta? Pitäis joku pora olla ja varmaan sitten jollain saada kolikko myös pysymään kiinni porausalustassa.. Meneeköhän vähän liian vaikeeksi. Vaikka toisaalta, pennikorvikset olis kyllä kiva lisä Puotiin.


3 kommenttia:

 1. Suosittelen Dremelin hankintaa. Tosin sen jälkeen kun sain omani syntymäpäivälahjaksi, kesken olevien hommien pino vaan kasvaa, kun aina keksii sen avulla kaikkea uutta väsättävää :D Mutta koruihin esim just hyvä, itse oon tehnyt sen avulla muovieläimistä koruja. Ja mä sain joululahjaksi sellaisen tosi pienen ruuvipenkin, mikä on aika kätevä tossa hommassa myös, mutta koska dremel on niin pieni, niin hyvin pitää esinettä kädessäkin poratessa, jopa minä joka on aika tohelo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita Dremeleitä olikin useempaa sorttia. Tai siis monitoimityökalu ja sitten kaikenlaisia lisäosia. Niistä en kyllä ymmärrä paljonkaan. Tai en osaa aatella että mitä muuta vois tarvita kuin jonkun poranterän ja siinä se. :D Minkä merkkinen sulla noin niinku tarkemminsanottuna on?
   Clas Ohlsonin sivuilta löytyikin kuva pienestä ruuvipenkistä. :)

   Poista
  2. http://www.dremeleurope.com/fi/fi/dremel%C2%AE200series-6010-ocs-c/ Mulla on siis suunnilleen tuollainen. Ja siihen ihan hirveä määrä lisäosia, joista en puolestakaan tiedä, mitä niillä tehdään. Porannut sillä eniten olen. Mutta sitten on löytynyt yllättävää tarvetta hiomapäälle (turvonneet maatuskat saatiin takaisin ehjäksi sillä) ja leikkausterälläkin on tehty jo vaikka mitä. Jotenkin sitä tulee tarpeita sitä mukaa, mitä on laitteita tehdä :D Ja aika paljon mun lisäosista on lidlistä, jossa on aina välillä myynnissä niiden vastaava laite. Itsekään en siis vielä ole ihan selvillä mitä kaikkea tuolla voi tehdä, uskottavasti kaiken mahdollisen, mutta kätevä se on :D Ja parempi tuollainen pora on askarteluun kuin sellainen iso, mä en ainakaan jaksa ees käyttää sellaista, vaikka sellainen onkin seinien porausta varten olemassa.

   Poista