maanantai 27. lokakuuta 2014

Oranssi

Poikkesin tavoistani värimaailman suhteen kun Kontissa hyllynreunalla odotteli kaksi muovikulhoa euron kappale. Pohjassa lukee Kold plast Denmark. Oranssi kuulemma antaa virtaa kun on veto pois. Ehkä siksi noin niin kutsuikin. Toivottavasti tekee tehtävänsä. Tarviiki jättää ne muutamiksi päiviksi tuohon pöydälle odottelemaan.. :) Ja ehkä vaihtaa jotain sinisiä asioita energisempiin väreihin. Ootteko te huomannu että väreillä olis vaikutusta energiatasoon tai muuhun?


Joulumyyjäiskausi lähestyy. Eilen oli mukava vapaapäivä käsitöiden parissa. On vaan niin monta rautaa samaan aikaan tulessa näissäkin että pienen tilan lattia on ihan kaaoksen vallassa koko ajan. Eilen leikkasin ja liimasin ananaspurkkineulatyynyihin reunoja, täyttelin niihin palloja vanulla, leikkasin valmiiksi kolikkopussien paloja, kiinnittelin lautatauluihin lisäkoristeita ja koukkuja. Pieniä taulukoukkuja tilasin muuten Ebayn kautta. 3,60e posteineen 100kpl. Ei huono diili. Ja ihan hyviä on, ei valittamista.


Huomenna jatkuu vaateompelukurssi ja aion sinnikkäästi yrittää saada lapaset onnistumaan. Onneksi niihin ei mee paljoo kangasta jos ja kun menee pieleen. Tänään Kontista löytyi myös violettia resoria sekä jotain vähän villaa muistuttavaa, toiselta puolelta liukaspintaista kangasta, josta tulis varmaan hyvää vuorta niille tumpuille. Katsotaan.

Kun veronpalautukset tulee, mä kyllä hankin sen saumurin. Onks joku malli, mitä suosittelette? Alottelijalle helppo ja kuitenkin hyvä.

4 kommenttia:

 1. Oranssihan on paras siniseen yhdistettävä väripilkku, ne kun on vastavärejä. Hianot kulhot.

  Mun saumuri on Brother. Kauhee rämisijä, en oo varma kannattaako suositella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulhot tuntuu kyllä edelleenkin hyvältä ostokselta vaikka vielä on harkinnas tuleeko ne elintarvikekäyttöön vai jolleki askartelu- tai kässäjutuille. Hmm.. :)

   Poista
 2. Wau, mitä puuhailuja olet tehnyt! Oranssi on voimaväri ja sitä tarvitaankin nyt pimeään aikaan.. saumuri mullakin haaveissa, kokemuksia ei paljoa ole joten niistä en voikaan kertoa enempi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku saumurikurssi vois olla hyödyllinen myös. Mä en ainakaan osaa toimia, jos kone tekee huonoa jälkeä -ei aavistustakaan missä voi olla vika..

   Poista