sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Sateisen päivän tunnelmat

Ulkona on sateista ja harmaata. Hetkittäin omassa mielessäkin. Tarttis varmaan aloittaa joku vitamiinikuuri, josko siitä sais vähän lisää puhtia.

Retkahdin ostamaan tuommosen kihartimen. Kävin viikolla kampaajalla leikkauttamassa hiukset ja se suositteli että semmonen minisuoritusrauta olis tosi kätevä että sais latvoja käännettyä. Mulla on siis toiselta puolelta koneella ajeltu lyhyeksi ja toiselle puolelle kasvatan pidempää pätkää. Prismassa ei ollu miniversiota mutta mietin että ehkä tämä ajaa melkein saman asian. Töissä on valokuvauspäivä torstaina ja sitä ajatellen tuli sitten panostettua noin 20e verran.

Mun muistot kihartimeen liittyen on kyllä ihan aikojen takaa. Äitillä oli semmonen vanha, beigen värinen kiharrin missä vaihtu pieneen "koloon" punanen merkkipiste kun se oli riittävän lämmin. Ei puhettakaan mistään valoista tai siitä että se olis heti käyttökunnossa. Kauhia kärykin siitä aina tuli kun sen seinään kytki. No, toivottavasti tuo on eri maata. :)


Tällä viikolla tuli Ihana-lehden joulunumero. Muutama hauska idea taas kokeiltavaksi. :) Askartelulehtien tilauksista kyllä mieluusti maksaa sillä moniin numeroihin tulee palattua vuosittain tai jopa monta kertaa vuoden aikana.


Kontista löytyi kaksi oranssia tyynyliinaa tässä viikolla myöskin. Tein siitä jo pari kolikkopussia ja yksi isompi versio on toisen puolen liimausta vaille valmis.

Yks juttu, mikä on oikein tosi mainiota, on se että Puodin näitä pusseja saan viedä lähipäivinä Tampereella sijaitsevaan vintage kauppaan Forget-Me-Nottiin. :) Tsekkaa linkki, siellä on vaikka mitä ihanaa ja myöskin retrokahvila. :) Ihan unelmapaikka! Sijaitsee lähellä Koskikeskusta, joten helppo kohde sellaisellekin joka ei kaupunkia niin tunne.


Ei hassumman näköstä, vai mitä? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti