perjantai 3. lokakuuta 2014

Lokakuuta

Mä en saata käsittää ajan kulua! On pitänyt kaivaa esiin pitkäpunttiset yöhousut, sormikkaat, heijastimet. Aamuvuoroon on saanut lähteä tähtitaivaan alla. Patterin johto vielä odottaa kytkemistään -kiirekös tuolla kun tarkenee.

Kontissa ilahdutti tällä viikolla kukallinen aluslakana, 2,50e. Jonkun pienen tahran siitä löysin. Saa nähdä onko se siinä jäädäkseen. Kontissa kuitenkin on aina kyllä pestyjä kaikki liinavaatteet.. No, paljon on käyttökelpoista joka tapauksessa.


Tigerin lokakuun uutuuksissa oli ihana peltisalkku kolmella eurolla. Mä aina työlläni perustelen sitä että muka tarvitsen näitä. Ja siis onhan tämä ihana -vaikka laululaukuksi.


Huomenna on vapaapäivä. Ajattelin poiketa Forget-Me-Not -kaupassa tuolla kylillä. Clas Ohlsonilta pitäis noutaa laminointikalvoja, kontaktiliimaa (jos on sopivan merkkistä) ja jos sellanen dymo-kirjoitin tulis vastaan niin ehkä on aika jo taipua sille. :) Rannekello olis hankintalistalla myös.

Iso osa päivästä menee toki pakatessa sunnuntain kirppisreissua varten. Miten matkalaukku tuntuukin yhtäkkiä tosi pieneltä? Vaikkei siellä ole paljon mitään vielä! Tarvii varmaan tuollanen iso kassi heittää vielä "repuksi" että saa mukaan tarpeeksi aarteita. Voi, ihana lähteä kyllä katsomaan suuren maailman kirppistä! Facebookin mukaan tulijoita on jo päälle 2000. Sehän onkin melkein se määrä, mitä kotikunnassani on asukkaita..

Tänään pääsin töistä jo aikaisin, olin kotona yhden tienoilla. Oli ihana laittaa pyykit koneeseen ja ottaa sillä välin päiväunet. Tällä kertaa sain ihan nukuttua. On meinaan ihan ärsyttävintä ikinä kun koittaa nukkua ja uni ei tule. Mutta nyt kaksi viiden herätystä teki tehtävänsä ja aijai! Sitten päiväkahvit, puhelu äidin kanssa ja hiukan puoteilua. Tein lisää mainosmagneetteja, liimailin neulatyynyihin nappeja ja kiinnitin somistelankarullia, laminoin vanhoja joulukortteja tulevaa tauluprojektia varten. Essujakin pitäis ommella tässä vielä. Ehkä huomenna.

2 kommenttia:

  1. Onks toi Forget me not liike vielä Tampereella? Viimeks kun yritin ettii sitä en löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kuulemma ollu tovin tauolla hoitovapaiden ajan ja sen jälkeen vaihtanut paikkaa Tuomikirkonkadulta muualle. Uusi osoite on Aleksanterinkatu 30, jossa putiikki avattu nyt heinäkuussa uudestaan. :)

      Poista