maanantai 29. syyskuuta 2014

Lämpöä.

Ihminen tekee yllättäviä asioita. Esimerkiksi nyt vaikka varaa Vaihtoringistä pöydän vaikkei sille varsinaisesti olisi edes tilaa. Tiedättehän, kun näkee ilmoituksen jostakin kivasta eikä vaihtari / summa ole kummoinen, on vaan pakko toimia nopeasti. Tämä vaihtui kolmeen pussiin maissisuikeroita, eli hintaa tuli yhteensä vähän vajaa 6e. Mielestäni ei liikaa. Tuossa se sitten odottaa mahdollista tulevaa työtilaa, että pääsis sinne. Asioilla on tapana järjestyä, sanotaan. Siihen uskonkin kyllä mutta kun olis tuota kärsivällisyyttä vielä hiukan enemmän annettu niin... ;)


Vielä en ole patterinjohtoa kiinnittänyt pistorasiaan. Pari pesällistä puita on tosin tullut poltettua viime viikolla kun hyytävät tuulet puhalsi yli ja lämpötila oli ulkona nollan tienoilla. Tänään sitten taas olikin jo vähän lämpimämpi, mutta sähkölaskussa säästämisen nimissä koitan nyt vielä hetken pitkittää tuota sähkölämmityksen kytkemistä päälle.Mitäpä tänne muuta. Viikolla saa alkaa kasailla kokoon juttuja, mitkä lähtee mukaan Hkiin Kaapelin kirppikselle sunnuntaina. Ajattelin napata mukaan ainakin kolikkopussit, neulatyynyt, mainosmagneetit, varmaankin ylimääräisiä kankaita ja jotakin muuta pientä mikä nyt matkalaukkuun sopivasti mahtuu. Matkalaukku pitäis tosin ensin tyhjentää edellisen kirppisreissun jäljiltä ja tsekata mitä sieltä ottaa mukaan tuonne "suureen maailmaan". Onkos joku teistä tulossa kirppikselle vkoloppuna?

3 kommenttia:

 1. No halvalla sait pöydän! Olisin ittekki ostanu vaikka ei oo minkäänlaista tarvetta. Nätti.
  Mulla on nyt kestovaippoja myynnissä Pirkan Kirpputorikeskuksessa, piti viedä sinne kaikkee muutaki lastentarviketta, mut ku se pöytä on niin turkasen pieni. Kauhee vaiva noissakin, reipas oot ko Helsinkiin asti raahaudut. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ehkä pelkkien kirppiskamojen kanssa viittis sinne saakka lähteä, mutta kun on luvallista tulla myös omien käsitöiden kanssa niin se osio houkutteli. Oon kyllä menossa ihan yksin, joten kiertelemään ei liiemmälti pääse. Tai ehkä ihan hyväkin niin -tulis ehkä toi paikkavuokra ja matkat kuitattua.. :) Mulla on tuolla Pirkan Kirpputorikeskukses ollu kerran pöytä ja saman asian totesin -jotain verhoja ku ripustin reunoille ni jo tuntu ettei ite mahdu loosiin. En tiiä mikä se paras paikka sitte olis.. Silinteriki ehkä vois olla tai Kodin Kakkonen mut jälkimmäinen on jotenki ajamisen kannalta hankalassa paikassa. Tai ehkä mä vaan oon siinäki asiassa välillä niin maalainen.. Liikaa autoja, liikaa tiukkoja taskuparkkeja..

   Poista
 2. This problem has troubled me for a long time.
  I find a lot of information no progress.
  Come knowledge of powerful people help me!

  _________________________
  I find a funny game,let'go!
  But I even have this higher, you'll take a look: fifa-munzen and Günstige FIFA Münzen

  VastaaPoista