tiistai 1. lokakuuta 2013

Ompelukori

Mä luulin yks päivä ostaneeni kirpparilta eväslaatikon. Niin söpö pikkunen kori ja ihania sinisiä kukkia!

No äsken mä tuossa kattelin Lumppulan myyntivalikoimaa ja siellä joku oli kauppaamassa ompelukoria. Kattelin kuvia ja ymmärsin, että tämähän on sellainen myös.

Mä ehdinkin jo ihmetellä että mitäs tuohon muovilokerikkoon laitetaan -dippisoosia vai? :D
Mutta siis oih, miten elintärkeä hankinta oli taas tämä! :)

On ollut kiva päivä tänään. Oltiin aamulla töissä muksujen kanssa metsäseikkailulla. Varpaat vauhtiin -liikuntaviikon inspiroimana seikkaillaan ja liikutaan. Huomenna toinen pienryhmä, uudet seikkailut metsään. Mun ihanimmat lapsuusmuistot liittyy justiinsa metsiin ja majojen rakentamiseen. Mä olen epäilemättä ihan yhtä innoissani jokaisesta kaarnanpalasesta, kotilosta, oravasta ja muusta mitä nähdään ja tutkitaan! Metsässä on hyvä yhdessä tekemisen meininki, tykkään. :) Ollaan lasten kanssa tehty ja piilotettu myös omia geokätköjä! Ihan mahtavaa hommaa! Otettiin valokuvia matkan varrelta ja ollaan haastettu kotijoukotkin etsimään sekä piilottamaan uusia. Innolla on otettu vastaan ajatus. :)

Töiden jälkeen lähdin parin kirpparin kautta tekemään vaihtareita kaupungille. Luovuin askartelutarvikepussista ja sain vaihdossa pussillisen sipuleita. :) Kirjastosta lainasin kirjan 16 tyyppiä työelämässä, jota käytän parin viikon päästä yhden partiokurssin koulutuksessa. Siitä Eurokankaaseen tsekkaamaan josko löytyis metsäaiheista kangasta kun ei viimeksi noin kk sitten onnistanut. Nyt löytyi puita, hurraa! Paria muutakin piti mukaan ottaa ihan pienet palat kun olivat _ihania_.

Sitten poikkesin Fidalla, jossa en ollut ennen käynytkään. Kaksi pientä hankintaa sieltä. Kaveri laittoi viestin lähtisinkö lenkkikaveriksi ja sitten mentiin. Juostiinkin vallan jonkunmatkaa. :)Vielä tämä kunto tästä kohoaa. Sitä helpolla itekseen painelee liian kovaa vauhtia. Nyt kun mentiin hitaammin ja juteltiin samalla, huomas että paljon helpommin jaksaakin kun ehtii hengittää samalla. :D

Seuraavat lenkit sovittu jo huomiselle ja torstaille. Viikonloppuna onkin sitten taas suuren kirppisseikkailun aika!2 kommenttia:

 1. Oi ihana ompelukori! Tollasen tarvisin ehdottomasti - nykyisen muovisen työkalupakin sijasta. Vaikka pysyy sielläkin ompelutavarat jotenkuten järjestyksessä, eipä vaan voi kovin esteettiseksi kehua. Toisin kuin tuota sun löytöä! (:
  Ps. Terkut Helsingistä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä työkalupakkiin tulee, niin kyllä mulla on jo mielessä että joulupukin listaan vois laittaa ton akkuporakoneen. :D Hyvä on ihmisellä sellanenkin olla -ei ikinä tiiä millasia projekteja tulee eteen! Hei enpä tiennytkään että säkin kirjotat blogia! Ja isoa onnea pienestä! <3

   Poista