tiistai 15. lokakuuta 2013

Eko-intoilua

Kylläpä taas on blogi pitänyt taukoa. Mihin aika on mennyt -en tiedä. :) Ehkäpä eniten aikaa viime viikolla vei valmistautuminen partiokurssiin, jolla olin kouluttamassa. Nyt kun se on ohi niin on taas aikaa ajatella muuta.

Katsokaas, mitä reilu viikko sitten nappasin mukaani kirpparilta! Iso pussi kirjaimia, josta otin talteen aakkosrivin ja muut myyn eteenpäin. Mahtava löytö ja hyvä hankinta jo töitäkin ajatellen! Niin on ekoajattelua ollu tässä hankinnassa että! ;) Oho! Kuvan tarkastelu osoitti että W puuttui. Otettu talteen vielä kirppispussista. Läheltä piti!


Toinen eko-intoilu liittyy töihin sekin. Sain luvan penkoa läpi kaikki varavaatekaapit ja voitte kuulkaa uskoa että 100 lapsen hoitopaikassa sitä varavaatetta ON. Laitoin laatikoihin sellasen määrän, mikä on vielä järkevyyden rajoissa ja loput kauppailen kirpparilla ja voittorahoilla hankitaan sitten esim. palapelejä, lautapelejä ja muuta tarpeellista -kirpparilta toki nekin! Ihania helmiä on kyllä joukossa, esim tämä noin 3-vuotiaan kokoinen haalari!


Maailman söpöin pikkuihmisen villapaita!


Vaateprojektin lisäksi oon omaan ryhmääni ujuttamassa pieniksi leikattuja käsipyyhkeitä paperin sijaan. Pikkupyyhkeet käy pyykkikoneessa ja palautuu taas uudelle kierrokselle. Niitä mä oon tässä nyt muutaman iltana tikkaillu kotona ompelukoneella. :) Hyvä fiilis kun saa olla kantamassa kortensa kekoon maailmanparannuksen nimissä. Mitä kaikkia kivoja projekteja tässä vielä keksiikään!!

4 kommenttia:

 1. Hianoo! Erityisesti tosta pyyhejutusta sais kaikki ottaa mallia. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavotteena mulla on, että kesään mennessä olis kaikissa viidessä ryhmässä käytössä. :)

   Poista
 2. Noi kirjaimet ovat kyllä ihania :)
  Ja hienoa kun viet ekoajattelua pienillekin - kyllä varmaan jotain jää heilläkin korvan taakse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihania! Mulla on muksuna ollu tollasia mutta johan se on ehtiny unohtua kunnes näistä tuli kuvia esiin jossakin yhteydessä. :)
   Pikkupyyhkeet on kyllä saanu suuren suosion. Pitäis olemassaolevien 50 lisäksi saada vielä saman verran tehtyä että olis yhden päivän tarpeiksi. Kyllä asiakaskunta on innolla ottanu idean vastaan, onhan se sentään kivaa ja ihmeellistä pyyhkiä kädet muuhun ku paperiin. :)

   Poista