perjantai 18. lokakuuta 2013

Lehtikoteloita

Nyt se inspiraatio sitten iski. Nimittäin tuunata kirppareilta haalimani 4 lehtikoteloa. Tigerissä oli kutsuvasti hyllypaperia, jossa oli tarrapinta toisella puolella. Ja koska värit ja kuosit oli mieleen niin otinpa mukaan. Äsken sitten syntyi vähän kauniimpaa pintaa koteloille.
 


Tigeristä samoin kivoja kasetti- ja tv-tarroja. 24kpl oli pakkauksessa ja maksoko nämä nyt sitten euron vai kaksi. Edullista kuitenkin. Heti tietty itsekriittisyys nostaa päätään ja mietin että olisko sittenkin pitäny tekstauksella kirjottaa kun ei noi nyt ihan kauneimmat tekstit ikinä ole. Tai sitten tehdä tietokoneella ja liimata päälle. Se nyt ei onneksi ole myöhäistä vieläkään.Tässä lähtötilanne. Pärekoppa, jossa iso läjä sekä itelle tilattuja että kirppareilta ostettuja askartelulehtiä. Alkaa olla semmonen määrä että niiden hallitseminen on hankalaa. Ja kun kohta esimerkiks tarttee etsiä joulunumerot esiin niin onhan siinä huomattavasti vähemmän hommaa kun kaikki olis samassa paikassa. :) Kuviin tahtoivat päästä myös tänään Kirjatorilta löydetyt pallo-pakettipaperit. Tulevat joulusuklaisiin tai jalkakylpyihin. Ehkä jopa molempiin. Ei yhtään tiiä. :)


Tänään oli lomapäivä. Kaksi vapaata vielä jäljellä. Kivaa, omaa aikaa. Omia juttuja. Kotipuuhailua. Mää tykkään.

2 kommenttia:

  1. Tigerista löytyy kyllä vaikka mitä kivaa, hienot lehtikotelot tuli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tigeriin usein menee hakemaan jotain yhtä juttua ja lopulta onkin hiukan enemmän kassalta lähtiessä.. Yllättäviä tarpeita tulee siinä hyllyjä katelles. Ja usein on vielä niin tungosta että on pakko mennä hitaasti. :D

      Poista