keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Tästä luovun...

Kun ihminen on tovin aikaa hamstrannut esimerkiks kodintekstiileitä, jossain vaiheessa huomaa että liika on liikaa. Nyt on sitten kirppareilla kierrätetty ja nyt fb:n palstoille laitettu näitä aarteita. Esimerkiks se Kontin Aarreralli oli niin järjensumentavaa touhua että en mä millään kaikelle keksi käyttöä. Mut pitipähän itelle saada kun halvalla sai.

Tässä sitten kuvamateriaalia siitä, mitä lähtee mun lukaalista ennemmin tai myöhemmin.
Siis tämän mekon kohdallakin mainittakoon että mitä ihmettä mä oon ajatellu? Tämä on kokoa 44 ja mä itse 34. Ajattelin että kavennan itelleni sopivaksi. Juu, minä joka osaan ommella vetskaripussin..Lautaset hankin kivan kuvion vuoksi jokin aika sitten mutta enpä mä osaa tuommosista syödä kun eivät ole kunnolla syviä eikä matalia lautasia vaan jotain siltä väliltä.


Sitten just äsken laitoin paikallisen vaihtoringin sivulle nämä pari pussilakanaa myyntiin. Nää oli ravintolapäivänä meillä piknik-viltteinä ja siinä korissa kun ovat olleet kuukauden päivät niin enpä mä niitä kaipaa kangashyllyyn takasin.Joka kerta kun mä vien postiin paketin tai joku tulee kotiovelta noutamaan jotakin, tulee hyvä mieli. Kyllä sitä ehkä sentään huomenna taas vois poiketa Kontissa ettei tää universumin tasapaino järky. ;)

5 kommenttia:

 1. Sillon ko olin piäni, ni meillä oli noita lautasia syviä ja matalia. Oliskohan noi sitten niitä syviä, matalat oli muistaakseni normaaleita matalia lautasia.
  Mekossa on niin ihana kuasi, että kannattais kysyä joltain ompelijalta paljonko se velottais sen pienentämisestä. Ei se varmaan hirveitä maksais. :-)

  VastaaPoista
 2. Ehkä toi joo etäisesti semmosta syvää lautasta muistuttaa, mut kai mää olen liian kranttu kun on muka liian matalat laidat. :D
  Mä menin ja tein jo tosta mekosta vaihtarit. Kuvan laitoin enempi muistelumielessä että hyvästit vaan tuollekin. Vaihtarina pyysin jotain pilkkahintasta -muistaakseni pari purkkia tiskiainetta. Mut uus omistaja oli ilone. Hyvä. :)

  VastaaPoista
 3. Anna, mä haluan ton alimmaisen pussilakanan! Meillä on asl-kurssin iltaohjelman teemana hipit niin tuosta saisi tehtyä jonkun hippihenkisen kaavun :) Laitan sulle fb:n kautta viestiä :)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin oli, tai on vieläkin, kotikotona noita lautasia, sekä syviä että matalia. Musta noi on oikein hyviä soppalautasia, pitää vaan santsata kun ei voi liikaa lastata kerralla ettei läiky. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matalina lautasina noi ehkä kivampia oliskin. Mulla on haaveissa saada astiakaappiin sitäsuntätä sorttia kokoelma, mutta pitäiskin olla sitten aika iso kaappi, kun pinoista tulee eri mallisilla aika korkeet. :D

   Poista