maanantai 9. syyskuuta 2013

Mä tarttisin kangashuoneen..

Elikkäs kangashylly ei enää kohta tahdo riittää. Tarttisin niille epäilemättä oman huoneen. Juttuja ei synny samaa tahtia kuin kankaita ilmestyy kotiin.. :)

Uusimpia tässä. Kontista vasemmanpuoleinen verho 2,5e ja Lumppulasta oikeenpuoleinen pussilakana 4e.


Paksuhkoa kangasta olevat kukkaverhot 4e.


Lumppulasta tai Kangashamstereista kivoja kukkia. :) En muista hintaa..


Kontin tuunauslaarista tämmöstä vanhaa, hauskaa. Ken tietää, mitä tästä vielä syntyy! Minä en. :)


Laulukirja sekä cd yhteensä 2,5e. Kontista.


Ja vielä Kontista lehtikotelo 0,50e. Tämä onkin jo kolmas laatuaan. :) Oon ajatellu lajitella näihin askartelulehdet esim vuodenajoittain. Niitäkin nimittäin kertyy muutamassa vuodessa semmonen läjä että.. Ja oishan se helpompi aina tarpeen tullen selata VAIN neljäsosa koko pinosta. :) Sitä ei tiedä, koska saan aikaseks tän lajitteluhomman tehdä mutta siis 3/4 lehtikoteloa ainaki nyt sitte on. :)2 kommenttia:

  1. Mää tarttisin kans huoneen kankaille. Mulla on sama ongelma, niitä kertyy enemmän ku kerkiin ommella. Kauheen kivoja juttuja oot taas löytäny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytöjä tulee tehtyä sitä tahtia että tarttis vähän muutenki lisähuoneita. Semmosta tää kirppisharrastus on, jestas sentään.. Eikä mulla ees oo kovin päteviä syitä miksen ehtis ommella enemmän. "Pitää päivittää blogia, tsekkailla Lumppulan tarjontaa ja katella telkkaria". Että kyllä on kiirettä!

      Poista