tiistai 10. syyskuuta 2013

Lempipaikka

Jospa nyt VIHDOIN!
Sain haasteen (kyllä, kauan sitten..) Oranssi Omena -blogista ja tehtävänä oli kuvata omaa lempipaikkaa. Olikin kuulkaa vaikea miettiä. Eniten aikaa vietän epäilemättä tässä sektorilla läppäri-sohva, mutta enpäs kehdannu näitä alkaa kuvata. Moni suosikkiblogeistani on tähän jo osallistunut ja ihania paikkoja onkin saanut katella! :)

Mä nyt sitten valitsin pitkän harkinnan jälkeen tuon mun pikkuruisen askartelunurkkauksen. Tämä vuokra-asunto on osittain kalustettu ja kaikki se, mitä täällä omistajan puolesta on, ei ole lainkaan munnäköistä.

Askartelunurkkauksessa peilipöytä toimittaa ompelupöydän virkaa (peili on siirretty siis säilytykseen varastoon). Hirsien oikealle puolelle jää vinokatossa kattoikkuna. Musta Ikea-pöytä EI ole mun.


Pieni lokerikko sisältää kaikenlaista ihmiselle tarpeellista. Suurin osa purkeista ja purnukoista on kirppareilta. Aika ihanat noi vanhat kiiltokuvatkin, vaikken vielä tiedäkään mitä niistä teen.. :)


Punaiset Ikea-hyllyt EIVÄT ole mun. Epäkäytännölliset ovat kun on noin pieniä koloja ja moni säilytystä vaativa asia tarttis kuitenki enempi tilaa. Mutta siis näillä mennään. Hyllyn sisältö on kuitenkin ihanaa ja tarpeellista. :) Ommellessa voi radiosta kuunnella Groove Fm:ää.


Kangashylly (EI mun), joka alkaa tosiaan hipoa jo äärirajojaan.. Muttaku kaikki kankaat on niin mieluisia. Justiinsa kesälomalla mä siivosin tuon ja heitin kassillisen eteenpäin. Vaan samanverran ainakin on tullu takas kun oli ne Kontin hullut päivätkin..


Tämä ei nyt suoranaisesti liity ompeluun ja askarteluun vaan onpa tuohon nurkkaan ujutettu vielä soittopelikin. Pitäis semmonen jalusta hankkia kun sais aikaseks. Millon? En tiiä.


Sopivasti on aina projekteja levällään lattialla. Ison työpöydän puutteessa suurin osa tapahtuu lattialla. Siksi varmaan tää haastekin on kestäny niin kauan toteuttaa kun on ton siivouksen kanssa ollu vähän niin ja näin. Ja nytkin on kuvat rajattu siten, ettei pahimmat kasat näy. :D


Ompelu- ja askartelukirjoja on aikalailla. Ihan jo mielessä on semmonen vihreä tai sininen vitriini joka kätkee sisälleen sitten rintamamiestalossa kaikki nämäkin.. ;)


Että tämmöstä täällä on. :) Haasteen saa ottaa kuka tahansa vastaan. Kurkistelen mieluusti teidän lempipaikkoihin!

Loppuun vielä on pakko hiukan vilauttaa, mitä hankin Tiikeristä vitosella! Että tsih, antaa sataa vaan! :)


4 kommenttia:

 1. Ihana lempipaikka :) Kyllä tuolla kelpaa tehdä projekteja, vaikka kaikki kalusteet eivät omia oliskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä projekteja olis mielessä vaikka ja kuinka! Mistähän vaan sais muutamia lisätunteja päiviin.. :)

   Poista
 2. Voi ei noita kaikkia ihania kankaita.... Iih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli alkuun lajiteltu väreittäin, mutta sitten määrä alko olla semmonen että logiikka sumeni ja on vaan koittanu saada mahtumaan kaiken ihanan mitä kirppareilta löytyy. :D

   Poista