tiistai 3. syyskuuta 2013

Kukalliset kirput

Muutaman viime päivän saalis. Tunikat 2e/kpl, huivi 1e, tennarit 6e, lautanen 0,80e, kukkamekko euron. Mekosta leikkasin tosin yläosan pois, ompelin kuminauhan tilalle ja siitäpä syntyi hame.

Eilen Kontin tuunauslaarista pala beigeä kukkakangasta, noin 50snt. Tänään pöydänsiivousreissulta mukaan eurolla kukkamekko. Vielä en oo sovittanu mut eiköhän tuo ole aivan mainio. Hyvänmielenlöytöjä monta, tykkään. :)


Siitä on kyllä ihan tosi pitkä aika kun viimeksi oon ihan oikeessa vaatekaupassa poikennut. Jotain vihreetä t-paitaa koitin pari kk sitten etsiä yhtä laulukeikkaa varten vaan eipä löytyny! Lopulta sitten Fidasta löysin. Että olis pitäny vaan heti mennä kirpparille, mut miten se ei siinä kohdassa tullu mieleen.

Mä kyllä päätin tuossa tänään aamulla että osa siitä, mitä tuolla kirpparilla on nyt itellä myynnissä, joutaa kyllä Kontin lahjoituslaariin mielihyvin. Turhaan vaan vie tilaa kotona kun tuommosia vaatteitakin saa sitten tuhanteen paikkaan kiikuttaa ennenku kaikki saa myytyä. Ja SPR tekee hyviä juttuja. :) Niitä mieluusti tukee. Ja tietty vielä sekin pointti, että mieluusti lahjoittaa sellaiseen paikkaan, jossa tykkää käydä itsekin. :)

Ensi viikolla lahjoitussetti lähtee siis SPR:n laariin. Hurraa! :)

8 kommenttia:

 1. Olen vähän heikkona noihin "venäläisiin" mummohuiveihin, monenmoista on kirpuilta ostoskoriin löytynyt. Tosi nätti tuo sininen, sellainen toivottavasti sattuu joskus minunkin kohdalle.

  Meidän vaatteet menee pääasiassa mummin matkassa rajan taakse. Vie sinne yhden yhdityksen matkassa kaikenlaista tavaraa, suoraan perheisiin ja laitoksiin. Kiva antaa kun tietää että päätyvät tarpeeseen eikä esim trokareille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä ihania. Toi oli mun onneksi puuvillanen, sillä aito villa kutittaa niin vietävästi ettei pysty pitämään.

   Muistuikin tuosta kommentistas mieleen että meidänkin kotikylältä pari naista vie Latviaan lastenkoteihin yms. paikkoihin romppeita. Pitääkin kysäistä, koska ovat seuraavan kerran menossa jos sais sinne mukaan vaatteet ainakin. :)

   Poista
 2. Hauskaa sinistä settiä :) Miulla tuo alin kukkamekko oranssi voittoisena ruskealla pohjalla, myös kirpulta löydetty. Tykkään kuosista tosi paljon. Itsellä vaan tuo musta raita vyötäröllä ei oikein osu oikeaan kohtaan, pitää jollain villatakilla yrittää aina vähän peitellä. Mutta muuten just sellanen josta tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, välillä oikein huvittaa itseäkin vaatekaapin sinisyys. No ei, on siellä jotain vihreetä kanssa. :) Punaset, keltaset ja oranssit ei taas oo yhtään mun juttu.

   Tuon mekon selässä oleva kolo on vaan semmonen etten oikein vielä tiiä, mitä mieltä siitä olen. Kaipa sen pienellä asettelulla saa ojennukseen. :)

   Poista
 3. Kivoja kolttuja oletkin löytänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime aikoina on kyllä ihan poikkeuksellisen paljon löytynyt vaatteita! Välillä on parempi ompeluskankaidenlöytämiskausi ja välillä sitten taas näemmä muuta. :) No, sittenpä tulee karsittua taas omaa kaappia tiukemmalla otteella. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No eikö! :) Kirpparin viimesessä hyllyssä odottivat. Oli vielä semmonen hälytyslaite ja luulin että hinta olis 20e tienoilla, mutta ei. Tuon nyt vielä maksoi -ihan värin vuoksi. ;)

   Poista