sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Yrttimaa-sunnuntai

Piti olla tänään partiokokous, vaan yksi toisensa jälkeen ilmoitti ettei pääsekään. Niinpä kokous piti perua ja keksiä muuta puuhaa. Isän kanssa käytiin lähikaupungissa kaupassa ja ostin i-ha-nan pastasalaatin aineet (kierrepastaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, paprikaa, mozzarella minipalloja ja basilikaa). Kokkailun jälkeen sain idean yrttimaasta vanhempien tiluksille. Isä mainitsi, että yhdessä isossa kukkapenkissä on puolikas vapaata kun kukkia ei tullutkaan hankittua ihan niin paljon. Joten eiku hommiin! 

Kuvassa yrttikulma ennen toimenpiteitä.


Meillä on puuvajassa isot pinot satavuotiaita tiiliä, joita on meinattu jo heittää menemään. Vannoin, että niille on vielä käyttöä ja näin tilaisuuteni tulleen. :)


Siellä se basilika sitten on ensimmäisenä asukkina. :) Uutta multaa meillä ei ollut, joten toivon että maata kääntämällä tuli edes kohtuullista kasvualustaa..


Ylpeänä pyysin isää katsomaan aikaansaannosta. Kyseli, olenko kylvänyt tuon täyteen siemeniä. En. "Siinä on siis tuo yksi kasvi vain!?" Luvassa koulutusta vanhemmille aiheesta "näin toimit kun ostat ruukkuyrtin". :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Päivää myöhemmin siellä on myös tilli, joka ei taida ihan hyvää tykätä uudesta sijoituskohteesta -ainakaan jos tänpäiväiseen vilkaisuun on uskominen.. :D Basilikalla menee vahvasti!

      Poista