torstai 27. kesäkuuta 2013

Kesäkuun kokkaus

On se jännä, miten ihan eri tavalla panostaa ruuanlaittoon kun on poissa kotoa. On popsittu kasvisnyyttejä, kylmäsavulohikastiketta, lohihamppareita ja nyt tänään punajuuripihvejä. Eipä ole semmosiakaan tullu ikinä ennen tehtyä ja kuinka helppoa oli!







Ei ollut Äkäslompolossa kaupan hyllyllä punajuuria pari päivää sitten, joten piti noukkia laarista etikkapunajuuria. Koostumus toi aavistuksen haastetta kun oli tietty sitten vähän vetisempää. Maku oli kohdillaan jokatapauksessa. :) Uusia pottuja ja kermaviilikastiketta kaveriksi. Kyllä nyt kelpaa. :)

2 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkua! Joitain ruokia vaan tulee ihan unohdettua, tämä on yksi sellainen. Laitetaanpa siis listalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, herkkua tosiaan! Ja aika hyvää olis varmaan myös paistinperunoiden kera! :)

      Poista