maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kotikaupunki tarjoaa

Sain lauantaista sunnuntaihin vierailijan pk-seudulta. :) Käytiin sitten katselemassa kotikaupungin parhaita paloja. Torilla sattui sopivasti olemaan maalaismarkkinat. Markkinoilla on kiva fiilistellä vaikkei ostoksia tekisikään.
Torilta matka jatkui seuraavaan kohteeseen:


Hurjapää-kaverini päätti laskeutua tornista köyden varassa. Alhaalla katseleva perhe kutsui Spidermaniksi. Hymyilytti. :)


Sitten munkeille, joita ei muuten kehuta suotta! :)


Tehokasta puuhailuaikaa oli vielä jäljellä ja ajeltiin Konttiin. Kuvassa maanpäällinen taivas eli tuunausosasto.


Nämä 3 ihanaa ruokalautasta löysin kyseiseltä osastolta! Lasite niissä oli aavistuksen kulunu mut väliäkös tuommosella pikkujutulla. Hyvin niistä silti vielä ruokaa popsii. Hintaa alle 2e näille kolmelle yhteensä. Ja mikä parasta, mulla on edellisiltä kirpparireissuilta saman sarjan 1 pikkulautanen sekä 2 pientä kulhoa! Näiden näkeminen sai kyllä aikaseks semmosen riemun että!


Kierrätyskeskuksesta muutama kangas -niinkuin niitä ei jo suhteellisen paljon olisi.. :)


Oikein mukavat seikkailut!

4 kommenttia:

 1. Hyvää mieltä, jee! :)
  Alkoipa tehdä mieli englantilaista toffeeta ja munkkia :D
  Iloitsen sun tekemistä Kontti/kierrätyslöydöistä, kun itsellä on nyt ehdoton ostokielto! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä munkit taas maistuis! Osaiskohan tehdä hyviä ihan itse? Noissa Pyynikinmunkeissa lienee kardemummaa, mikä tekee niistä erityisen naminameja!

   Poista
 2. Mulla on noita lautasia 1 just tuo ovaalin mallinen. Tuli mummon perintönä. Mulla oli myös sellanen syvä, mun mielestä enemmän kulho, kuin syvä lautanen mutta ukkeli oli heittäny sen tiskikoneeseen eikä se kulho oikeen tykännyt ja hajosi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä ihania! Leipälautasia olis kiva vielä löytää lisää. Mulla taitaa olla vain yksi. Ja sitten semmonen kulho olis kanssa hyödyllinen. No, ei tiiä millon kirppareilla tulee eteen. Tarvii pitää silmät auki. :)

   Poista