lauantai 9. helmikuuta 2013

Reissutuunausta

Vielä mahtuu toinen posti tälle päivälle kun tuntuu kirjotus- ja kuvausintoa olevan!

Joulupukki taannoin kyseli, että mitä olis mielessä lahjarintamalla. Oli vähän vaikeuksia keksiä ja hetken mietin kivan väristä, persoonallista matkalaukkua. No, tulin kuitenkin järkiini sillä en matkusta niin usein että sellainen hankinta olis ollu mitenkään järkevä. Mulla on oma matkalaukku, tummansinistä kangasta. Noin puolella maailmalla on samantapainen eikä pieni langanpätkä tms. vetoketjussa paljon tunnistamista helpota. Kyselin Eurokankaassa, olisko olemassa jotakin semmosta "tarrakangasta" jota vois noin vaan kiinnittää kankaiseen matkalaukkuun. No, ei ollut. Ei muuta kuin kontaktiliimat esiin ja leikkaamaan kankaista palasia.Etupuolen liimailin tänään, kuivukoon rauhassa huomiseen ennenkuin toinen puoli pääsee käsittelyyn. Leikkasin tosin jo kankaat siihen valmiiksi, mutta en viitsi ottaa riskiä, että liimat on sitten matossa kun ne kuitenkin vähän tulee noiden kankaiden läpi.. Huomasin erään hauskan jutun paloja leikatessa:


Tämähän näkyy olevan ihan merkkikangasta! Ja ettepä usko, mistä tämä iso pala on peräisin?! No, Kontin tuunausosastolta, jossa kankaiden KILOhinta on 4e. Lähes ilmainen siis!

Sitten ompelin vielä yhdestä kirpparikankaasta vetskaripussukan reissulle. Kun vetskari on tuon mittainen, mietin pitkään että mikä käyttötarkotus voisi olla tuollaisella pussilla.. Matka toi vastauksen; tuonne laitetaan "näitä-mä-aina-tarvin" -pikkutavarat, kuten puuteri tai ne laput, huulirasva, särkylääke, nenäliinoja, kamera, ranskanpastilleja jne. :) Mainiota!
 
 
 
 
 
Mukava asia on myöskin se, että ensi lauantaina ennen lähtöä pääsen kampaajalle! :) Ja vieläpä tutulle, jolle halusinkin. Jei! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti